sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Dylanissa Brunssilla 21.11.2010

Ravintola Dylanissa Hämeentie 153b:ssä tarjoillaan brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.30-16.00. Brunssin hinta on 15 € per henkilö. Dylan oli lähes tulkoon täynnä innokaita brunssin nauttijoita sinne saapuessamme, emmekä olleet etukäteen pöytää varanneet. Mutta onneksemme ystävällinen tarjoilija löysi meille pöydän varsinaisen ruokailutilan takana sijaitsevasta pienemmästä huoneesta. Olimme tyytyväisiä tähän vaihtoehtoon, tila oli rauhallinen ja leppoisa. 

Dylanin brunssi sunnuntaiaamuna oli oikein runsas ja monipuolinen. Tarjlla oli runsaasti erilaisia valmiita salaatteja. Melkein kaikkia maistoimme ja olimme tyytyväisiä. Salaatteja oli mahdollisuus myös koota itse tuoreista aineksista, joita myös oli tarjolla monipuolisesti. Lisäksi oli erilaisia leikkeleitä, kalaa ja juustoja. Myös lämmintä ruokaa löytyi. 

Leipävalikoimasta löytyi montaa erilaista tummaa ja vaaleaa leipää. Tarjolla oli leipien lisäksi pieniä karjalanpiirakoita munavoin kera. Myös croissantteja maistoimme. Brunssin hintaan kuului tavallinen kahvi. Lisämaksusta oli saatavilla myös ainakin cappucinoa ja cafe lattea. Muihin juomiin kahvin ja veden lisäksi emme tutustuneet. Kuohuviiniä sai lisähintaan laseittain ja pullossa. 

Erityisesti meitä ilahdutti Dylanin brunssin runsas hedelmäpöytä. Hedelmiä oli montaa eri lajia ja olivat tuoreita ja hyvänmakuisia. Jälkiruokia oli muutamia eri vaihtoehtoja – hyviä olivat. 

Hintalaatusuhteeltaan Dylan on oikein oiva brunssipaikka. Tunnelma Dylanissa oli rento ja eläväinen, ruokia oli vaikka kuinka ja palvelu ystävällistä. Hyvä valinta brunssin nauttimiseen! Dylan

Arvio (4-10): 8

Hämeentie 153B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti