Keitaan luomubrunssin aloitimme puurolla. Vaihtoehtoisesti oli tarjolla mysliä. Puuro oli pehmeää ja oikein maistuvaa. Puuron kanssa oli tarjolla omenasosetta tai banaania. Puuron jälkeen sai valita leivän joko mozzarellan, edam-juuston, kananmunan tai tofun kanssa. Pauliina päätyi mozzarellaan ja Mirka tofuun. Molemmat olivat hyviä. Leipä oli lämmitettyä, ihanan rapsakkaa kunnon ruisleipää.
Leivät ja juustot saatuamme siirryimme buffet-pöydän antimiin. Buffeessa oli tarjolla kurkkua, salaattia, tomaattia, punajuuria, hapankaalia, hummusta, villiriisiä ja linssejä. Kaikki ruuat olivat tuoreita, raikkaita ja hyvän makuisia. Juomina oli tarjolla kahvia, teetä ja mehua. Mehu oli todella tujakan makuista, mutta saimme iloksemme hieman pehmeämmän ja makeamman makuista granaattiomenamehua.
Brunssin jälkkärinä oli vohveli, jonka seuraksi sai valita haluamansa makuista jäätelöä tai sorbettia. Vohveli kera mustikkajäätelön oli todella hyvää - vei kielen mennessään.
Vohvelia ja mustikkajäätelöä |
Arvio (4-10): 7,5
Fleminginkatu 7, Kallio
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti