sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Primulan Brunssi 13.11.2010

Ravintola Primulassa tarjoillaan brunssia lauauntaisin ja sunnuntaisin klo 10-14. Brunssi maksaa 13 euroa ja lasillisella kuohuviiniä 14 euroa. Ravintolan sisustus on lämminhenkinen ja viihtyisä. Tiiliseinät, takka ja iso mukava sohva lisäävät kotoista tunnelmaa. 

Brunssi oli runsas. Siihen sisältyi juomina kahvia tai teetä ja tuoremehua. Lämminruokavaihtoehtoina oli munakokkelia, ranskalaisia, nakkeja, soijanakkeja, lihapullia, kanan siipiä ja venäläisiä lepuskoja. Leivät olivat herkullisia ja niitä oli runsas valikoima. Leivänpäällisiksi oli tarjolla voita, tapenadea, juustoa ja leikkeleitä. Lisäksi tarjolla oli välimerellisiä marinoituja kasviksia, kasvisterriiniä, hedelmiä ja kalaa. Hedelmärahka oli suussasulavan hyvää, tarjolla oli myös jogurttia ja jälkkäriksi pikkumunkkeja. 


Kokonaisuutena brunssi oli erittäin hyvä setti ja mikä hinta-laatu suhde! Kun saavuimme paikalle, ravintola ei ollut vielä täynnä, joten saimme paikat hyvin. Pikkuhiljaa ravintola alkoi täyttyä ja baarin ja tarjoilutiskien alue oli kovin ruuhkainen ja ahdas. Ainut pieni miinus oli, että ravintolassa ei ollut ns. palvelua. Olisi ollut mukavaa, että rahastuksen yhteydessä olisi kerrottu mistä mitäkin löytyy, koska eri ruokavaihtoehdot olivat eri puolilla ravintolaa. Mutta tänne tulemme todellakin uudelleen! Hienoa! Primula


Arvio (4-10): 9

Laivurinkatu 10, Viiskulma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti