maanantai 15. huhtikuuta 2019

Wayn lounas oli taas tosi hyvä!

Viime aikaisista ravintolauutuuksista ollaan ehkä eniten oltu innoissamme Way Bakery & Winebarista. Kävimme Wayssa illastamassa heti aukeamisen jälkeen ja tykkäsimme todella paljon - kaikesta. Tämän jälkeen ollaan käyty Wayssa lounaalla ja leipäostoksilla. Viime viikolla sattuikin ihan mahtava päivä, kun ehdin lounastamaan Wayhin juuri sinä päivänä, kun lounaalla tarjottiin suosikkivihannestani munakoisoa. Päivittäin Wayssa on tarjolla yksi lounasannos (11 €), joten valinta on helppo. Lounasannosta odotellessa oli hyvä hetki tutkailla Wayn leipomon puolen listaa, joka on tarjoilla arkisin aamukahdeksasta iltapäivälle neljään asti. 


Parasta Wayn lounaalla on tarjolla oleva juurileipä, joka on todella hyvää. Tätä on aina syötävä pala tai kaksi lounaan yhteydessä ja leipää tulee ostettua myös kotiin. Leipää voi ostaa kokonaisena tai puolikkaana. Puolikas saattaisi kyllä loppua hyvin nopeasti, joten suosittelen satsaamaan kokonaiseen leipään. Lounasannos oli siis munakoisoa ja fetaa ja se tarjoiltiin todella runsaan salaatin kera. 


Kokonaan paahdettu munakoiso oli hauskasti piilotettu erilaisten vihreiden salaattien alle! Salaatin alta paljastui munakoison puolikas, jossa oli reilusti fetaa ja erilaisia siemeniä. Ja olipas kuulkaa niin ihanan makuista! Munakoison ja fetan yhdistelmä on loistava ja annoksen erilaiset siemenet toivat mukavaa purutuntumaa. Vihreä salaatti oli maustettu kaprisvinegretillä, joka oli oikein maukasta. Annos oli aivan täydellinen! 


Wayn lounasta suosittelen isosti! Osuin paikalle puoli 12 aikaan, jolloin tilaa oli ihan mukavasti. Tällä kertaa nautin vain lounaan, vaikka Wayn leipomukset ovat niin houkuttelevia! Pakko oli ihailla ja räpsiä muutama kuva upeista leipomuksista; kanelipullista, croissanteista ja mantelicroissantista - juurileipää unohtamatta. 

Tervemenoa Wayhin siis. Ihanaa, että tälläinen paikka, jossa kaikki toimii, on tullut Kallioon!


Agricolankatu 9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti