maanantai 16. lokakuuta 2017

Kahvilavinkki Tampereelle!

Ootko suuntaamassa Tampereelle? Jos olet, niin tässä sinulle loistava kahvilavinkki Viinikan kaupunginosassa. Lillan Hotel Cafe & Butik sijaitsee kirkon kulmilla kauniissa rakennuksessa, jonka puutarha omenapuineen on aivan valloittava!Mikä ihanin paikka nauttia kahvia ja aamupalaa! Tällä hetkellä Lillanissa toimii kahvila, mutta pian tässä avataan boutique-hotelli. Lillanissa tulee olemaan 11 yksilöllisesti ja laadukkaasti sisustettua huonetta. Ihan mahtavaa! Tämä on loistava vaihtoehto Tampereella yöpyjille. Boutique-hotelleissa on aivan oma tunnelmansa, kuten Porvoon Pariisin Villessä ja Hotelli Onnissa. Puutarhan puolella on pieni putiikki ja myös kahvilassa myydään erilaisia tuotteita. Lillanissa oli tarjolla kahvia, teetä, erilaisia leivonnaisia, keittoja ja salaatteja. Pöytä ja vitriini oli pullollaan toinen toistaan houkuttelevimpia herkkuja. Irtojäätelöä on myös saatavilla - jokaiselle siis jotakin, ihan varmasti.  


Isompaan nälkään tarjolla on Lillanin salaatteja, keittoja ja rullia.  Lillanissa saa artesaanikahvia, joka tarjoillaan pressopannussa. Myös luomuteet kiinnostivat. Meidän kahvihetkeen sisältyi pieni pressopannullinen artesaanikahvia ja kuumaa maitoa. 

Lillan on ihastuttava kahvila, josta onkin muodostunut ystäväni kantapaikka. Tätä en yhtään ihmettele. Innolla odotan, että pääsen tutustumaan pian aukeavaan hotelliin. Lillanille vahva suositus!
12 kommenttia:

 1. Ihana! En ole käynyt vähään aikaan Tampereella, mutta tykkään kyllä siitä kaupungista. Tänne pitää ihan ehdottomasti suunnata seuraavalla reissulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Oli ihana paikka. Tällä kertaa vain kahvittelimme. Seuraavalla kerralla maistelen Lillanin herkkuja!

   Poista
 2. Taas menossa pian Tampereelle. Kiva kaupunki, jopa näin alunperin turkulaiselle ;-) Tykkään kannattaa pikkukahviloita suurien ketjujen sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, kiva käydä persoonallisissa kahviloissa ja Lillan on aivan ihana!

   Poista
 3. Te kyllä löydätte ihanimmat paikat AINA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tämän kahvilan löytämisestä kyllä kuuluu kunnia ystävälleni, jonka naapurissa kahvila on. Ei lainkaan hassumpi lähikahvila.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on! Kesällä varmasti ihana nauttia kahvia omenapuiden alla!

   Poista
 5. Ihana kahvila, niin täynnä tunnelmaa ja kiinnitin huomion kahvilan edullisuuteen, pikkurahalla herkkuja. Pitääpä pitää mielessä, kun Tampesteriin suuntaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tunnelmallinen kahvila ja niin paljon ihania suolaisia ja makeita herkkuja kahvin kaveriksi.

   Poista