maanantai 21. elokuuta 2017

Konttiravintola Morton!

Iloksemme on Keski-Suomen mökkimaisemiin rantautunut hauska Konttiravintola Morton. Viime viikonloppuna pääsin maistelemaan Mortonin tarjoiluja ja juhlimaan synttäreitä. Olin liikkeellä viime metreillä, sillä Äänekosken Konttiravintolan kesäkausi päättyi viime sunnuntaina. Vielä ehtii Varkaudessa ja Kuopiossa maistelemaan Mortonin herkkuja!

Konttiravintola on merikonttiin rakennettu liikuteltava ravintola. Aika hauska idea! Itse konttiin on saatu mahtumaan keittiö ja myyntitilat - asiakaspaikat ovat ulkoilmassa terassilla. Kivan näköinen oli Äänekosken ravintola!


Konttiravintola Morton tarjoaa hampurilaisia, salaatteja, ranskalaisia, bataattiranskalaisia ja toki myös makeaa aterian päätteeksi. 


Meidän valinnat osuivat Marttisen Martin -ateriaan, Little John Burger -ateriaan ja lasten Little Mortons -ateriaan. Mortonissa saa sämpylän myös gluteenittomana, extrapihvillä ja -dipillä - valinnanvaraa siis on. Me odottelimme pienen tovin annoksiamme tämän virtahevon seurassa!


Burgerisetit olivat tosi hyvät! Ihastuin maukkaaseen ja minun mielestä oikeanlaiseen briossisämpylään, joka toimi burgerissa hyvin. Tykkäsin hampurilaiseni karitsan jauhelihasta valmistetusta pihvistä, mutta vuohenjuuston maku jäi hieman vaisuksi. Lisukkeet vaihdoin ranskalaisista bataattiranskalaisiin, jotka olivat tosi ihanat!

Hampurilaisannokset olivat kyllä riittävän täyttävät, mutta juhlan kunniaksi herkuttelimme vielä kakkukahveilla. Rouva Mortonin mutakakku oli lupausten mukaisesti henkeäsalpaavan herkullinen. Aivan ihana oli kakku! Mutakakku tarjoiltiin lämpimänä vaniljavaahdon kanssa. Eikä hassumpaa ollut Mortonin korvapuustikaan. Minä tykkäsin Konttiravintola Mortonin herkuista! Hintalaatusuhde Mortonissa oli aivan hyvä ja annokset olivat riittävän kokoiset. Palvelu pelasi mukavasti ja nopeasti - ehdittiin hyvin Kiira-myrskyn alta pois! Toivottavasti päästään ensi kesänäkin mökkireissuilla nauttimaan Konttiravintola Mortonin tarjottavista.


Konttiravintola Morton


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti