maanantai 17. huhtikuuta 2017

Tallinnassa yökylässä

Yövyimme keväisellä Tallinnan matkalla hotelli Soko Hotel Estoriassa, joka sijaitsee Viru hotellin yhteydessä. Hotelli on avattu jo vuonna 2014, mutta oli minulle ihan uusi tuttaavuus. Hotellin kaikki huoneet ovat 25 neliötä ja superior -tasoisia. Kaikissa huoneissa on kylpytakit, kahvinkeitin ja tohvelit. Huoneet sijaitsevat kolmessa kerroksessa ja jokaisessa kerroksessa on oma oleskelutila. Huoneiden sisustuksessa on käytetty rohkeasti värejä ja tunnelma oli jotenkin kuplivan hyväntuulinen. 
Kaikissa huoneissa on kahvinkeitin ja tarjolla on pullovettä ja siitä saa kerroksen loungesta lisää. Loungessa on myös tarjolla kahvia ja pientä purtavaa, kuten keksejä ja banaanilastuja. Huoneessa on myynnissä todella kohtuulliseen hintaan erilaisia virolaisia herkkuja ja välipaloja, hinnat ovat muutaman euron luokkaa. 
Kylpyhuoneesta löytyy reilunkaupan tuotteita, joka sekin sai hyvälle mielelle. Lounge -tilat ovat todella viihtyisät. Värejä on täälläkin käytetty rohkeasti ja upeat nojatuolit oikein kutsuivat viipymään loungessa. 
Hotelli Estorian aamiainen oli tosi hyvä! Ruoka oli esillä kauniisti ja aamiaistila oli avara ja valoisa. Tarjonta oli monipuolinen; puuroa, tuoreita hedelmiä, erilaisia leikkeleitä, kuten prosciuttoa, juustoja, croisantteja, erilaisia mehuja, munakokkelia perunalla ja ilman eli melkein kaikkea, mitä pieni ihminen aamiaisella voi toivoa. Erillisestä maksusta olisi ollut tarjolla vielä muitakin aamiaisherkkuja ja kuohuviiniä. Mielestäni aamiaiseen oli panostettu ja itse olin siihen enemmän kuin tyytyväinen. Luinkin jälkikäteen hotellin sivuilta, että aamiainen on suunniteltu yhdessä ravitsemusterapeuttien kanssa!


Kahvi tarjoiltiin pöytiin ja tilata sai myös erikoiskahveja. Tämä on aamiaisella minulle tosi tärkeä juttu, ihanaa, ettei tarvitse jonotella kahvia. Latte vaan tekee aamusta paremman!


Tallinna on tullut minulle tutuksi vuosien varrella ja olen käynyt täällä ainakin 30 kertaa. Silti Tallinnasta löytyy aina jotakin uutta. Käyn Tallinnassa säännöllisesti kasvohoidossa ja minulla onkin nykyään oma kosmetologi, johon luotan. Kauneuspalveluja olen muutenkin käyttänyt paljon ja erityisesti voin suositella Day Spa:ta, jossa tehdään huolellista työtä ja hinta-laatusuhde on mielestäni kohdillaan. Täällä olen testannut kampaamopalveluja, manikyyrejä, pedikyyrejä ja kasvohoitoja. Babor Spa on hiukan ylellisempi ja tyyriimpi paikka, mutta joskus sitä vaan haluaa hemmotella itseään! Täällä olen testannut hierontaa, manikyyreja ja kasvohoitoja. Täällä saat varmasti laatua! Kolmantena vinkkinä voisin antaa kauneushoitola Mariness:n, joka sijaitsee vähän kauempana, mutta on todella edullinen. Täälläkin olen käynyt monenlaisissa hoidoissa, mutta erityisesti he loistavat manikyyreissä. Paikka on koruttomampi kuin edelliset, mutta silti laadukas. 

Hotelli Estoria ylitti odotukseni ja tulisin mielelläni tänne uudelleen. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla ja sieltä on lyhyt matka vanhaan kaupunkiin, satamaan tai vaikka Rottermanni -keskukseen. Suosittelen!

ps. Tästä linkistä löydät viimeisimmät Tallinnan ravintolasuositukset :)

2 kommenttia:

  1. Estoria on niin ihana, harmittaa vaan kun heillä ei ole perhehuoneita ollenkaan. Toisaalta siinä on hyvä syy lähteä reissuun kaksistaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tykkäsin hotellista, omassa luokassaan mainio vaihtoehto! Helppo liikkua minne tahansa. Ja ihastuin erityisesti tuohon rohkeaan värien käyttöön!

      Poista