perjantai 16. joulukuuta 2016

Meat Market Steak & Cocktail - kiva ravintola Tartossa

Tarton matka oli tiedossa jo hyvissä ajoin syksyllä, mutta siitä huolimatta perehtyminen Tarton ravintolatarjontaan jäi vähän viime tinkaan. Lähdimme matkaan perjantai-iltana ja etukäteen olimme laskeskelleet olevamme ravintolassa illastamassa klo 22.30 - mutkia ei ollut tällä kertaa matkassa ja suunnitelmien mukaan ja pöytävarausta noudattaen olimme Meat Market -ravintolassa täsmällisesti sovittuna aikana. Mahtava aloitus viikonloppulomalle! 

Nimensä mukaisesti Meat Market on liharavintola, jossa hyvistä raaka-aineista valmistetaan maukkaita annoksia. Meat Marketin listalta löytyy liharuokien lisäksi myös keittoja ja salaatteja - kasvisruokailijakaan ei täällä aivan nälkäiseksi jää, vaikka liharavintola on kyseessä.

Meat Market jakautuu kahteen osaan; ravintolaan ja cocktailbaariin. Cocktailbaarin puolella saa myös tilattua ruokaa. Kokonaisuudessaan Meat Market on viihtyisä paikka ja tuntui olevan myös suosittu. Ravintolan asiakkaina näytti olevan kaikenlaisia porukoita. Henkilökunta oli taasen tosi nuorta ja ystävällistä.


Täyteläinen kurpitsakeitto (6 €) oli täydellinen iltapala talviseen iltaan. Minua ihastutti keiton upea väri ja mahtavat, voimakkaat maut. Keiton lisukkeena tarjottiin lämmin lihatäytteinen piirakka. Oiva setti!Meat Marketin hampurilainen (15 €) oli sitten puolestaan tuhti iltapala, mutta oikein hyvänmakuinen. Hampurilainen kuuluu ravintolan klassikkoannoksiin, eikä syyttä. Hampurilaisen sämpylä oli meidän makuun just passeli, kivan kuohkea ja helposti syötävä - ei kuitenkaan turhan tuhti. Hampurilaisten kanssa tarjotut ranskalaiset perunat oli hyvät - loppua kohti vaan aika suolaiset. Ranujen kanssa tarjottu soosi oli hyvä. Burgerin pihvistä digattiin molemmat. Kokonaisuudessaan oli tosi hyvä hampurilainen ranskalaisineen. Suosittelen maistamaan!  


 
Burgerissa riitti kokoa, näköä ja makua!
Makeaa teki mieli suolaisen ruuan päälle ja siksi päätimmekin pienen arpomisen jälkeen tilata Suklaafondantin (5 €). Jälkiruoka-annos oli tosi kaunis! Suklaafondant oli juuri oikeanlainen ja kardemummajäätelö sopi kuuman suklaan kanssa tosi hyvin. Annosta täydensi mielettömän hyvä suolakaramelli -macaron, oli meidän molempien suosikki.


Ruoka Meat Marketissa oli tosi hyvää. Hintalaatusuhde oli hyvä - kaikkinensa safkat juomineen maksoivat noin 30 €. Palvelu oli sujuvaa ja kaikki toimi illallisen aikana kivasti. Suosittelen lämpimästi erityisesti liharuuan ystäville. Tänne menisin itse mieluusti toistekin syömään. 

Seuraavana iltana poikkesimme sitten Cocktail Barin puolelle, joka oli tosi viihtyisä mesta. 


Baarin cocktail-lista oli hirveen pitkä! Listalta löytyy vaikka mitä klassisista cocktaileista aivan uusiin innovaatiohin - mielenkiintoista luettavaa oli pitkä lista. Hetken listaa selailtuani päädyin tarjoilijan suositukseen päivän cocktailista, joka olikin minun makuuni aivan loistava. Pan'am cocktail sisälsi mm. aperolia ja bacardia. Maku oli hyvä!


Meillä oli onnistuneet vierailut Meat Marketiin, niin ruuan kuin juomien osalta. Fiilis sekä ravintolassa että cocktailbaarin puolella oli tosi kiva. Ravintolassa oli vähän rauhallisempi tunnelma, baarin puolella oli sitten vähän enemmän meininkiä. Baarin puolella pöytiin kannetut annokset näyttivät tosi herkullisilta. Seuraavalla kerralla saattaisin valita vierailukohteeksi nimenomaan Cocktail-baarin. Siellä olisi mukava syödä, maistella erilaisia cocktaileja ja istua iltaa.

Meat Market
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti