perjantai 1. heinäkuuta 2016

Twisted Street Kitchen & ihana curry!

Kesäloman ekoille viikoille osui useampi ruokailu kodin ulkopuolelle. Kesäkuussa taisi tulla syötyä ravintoloissa koko kevään edestä - saas nähdä kuinka käy heinäkuussa! Ravintoloihin osui paljon aivan uusia tuttavuuksia,  kuin myös entuudestaan jo hyviksi havaittuja paikkoja. Twisted Street Kichenissa kävin viimeksi jo jokin aika sitten, nyt oli aika päivittää ja suunnata Fredalle lounaalle. 

Twisted Street Kitchen on ihana, pieni, kauniisti sisustettu mesta.  Täällä oli tosi viihtyisää! Lounasta Twisted Street Kitchenissä tarjoillaan arkisin klo  11.00-14.30. Lounasvalinnat löytyivät liitutaululta ja ai että kuulkaas oli valinnan tekeminen keskivertoa vaikeampaa! Ottaisinko salaattia? Vai ihanaa keltaista currya kanalla? Vai tofulla? 
Tovin ehdin ihailla kauniita annoksia ennen omaa tilausta. 


Twisted Street Kitchenin värikkäät annokset olivat todella houkuttelevia!

Olin jo taipuimaisillani salaattiin, mutta viileä ja sateinen sää veivät valinnan kuitenkin lämpimään ruokaan ja Yellow Pineapple Curry with Chickeniin (9.90 €). Curryssa oli upeat värit! Tätä annosta piti hetki ennen maistamista ihailla. 


Curryn maku oli mitä mainioin! Reilu kulhollinen currya ja riisiä maistui minulle erittäin hyvin. Kulho tuli syötyä viimeistä pisaraa myöten. Ihana annos, ihanassa paikassa. Suosittelen lämpimästi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti