keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

SIs.Delin raikas, maukas ja värikäs lounas


SIS.Deli+Cafe oli maanantain lounaskohteemme. SIS.Deli+Cafe valikoitui lounaspaikaksemme meille otollisen sijainnin ja kasvisruokaa himoitsevan mielen takia. Viikonlopun juhlimiset siellä sun täällä, kuten Haikon Kartano & Spa, Löyly ja BirgittaHernesaari, kannustivat raikkaseen, kevyeen ja runsaasti kasviksia sisältävään lounaaseen. Tähän sopi hyvin SIS.Deli+Cafen laadukkaat, terveelliset ja maukkaat safkat viihtyisässä ympäristössä tarjoiltuna. Tykkään SIS.Deli+Cafen ilmeestä; erityisesti näistä Artekin lampuista. Ne ovat tässä(kin) kohtaa niin siistit. 


Kaikki SIS.Deli+Cafen tuotteet valmistetaan itse, omilla resepteillä, tuoreena, suosien lähi- ja pientuottajia. Raaka-aineet ovat siis laadukkaita ja puhtaita. Tuotteissa pyritään huomioimaan myös erikoisruokavaliot ja allergiat. SIS. Deli+Cafella on oma tuotesarja. Näitä tuotteita ihailin ja tutkailin ennen ja jälkeen  lounastamisen. Omasta mielestäni ruokalahjat ovat ihan parhaita ja SIS.Deli+Cafesta löytyy tyylikkäissä pakkauksissa aivan ihania, moneenmakuun sopivia lahjoja. Suosittelen tutustumaan!


SIS.Deli+Cafen myynnissä olevat tuotteet eivät rajoitu pelkästään omiin tuotteisiin, vaan hyllyistä löytyy muiden yritysten tuotteita. Itse bongasin hyllystä yhtä omaa suosikkikahviani, Cafetorian Perun Andeilta kotoisin olevaa Gran Palomaria. SIS.Deli+Cafesta olen joskus ohikulkiessani käynyt nappaamassa mukaan herkullisen smoothien. Jos aikaa ei ole paikan päällä ruokailuun, täältä on kätevä nappata mukaan terveellistä ja herkullista syötävää, kuten salaatteja, smoothieita, leipiä etc. SIS.Deli+Cafen lounaspöytä oli värikäs! Tarjolla oli useita eri salaatteja, joista suosikiksi nousivat punajuuri-vuohenjuustosalaatti ja kaaliretiisi-caesar. Tykkäsin kyllä myös kovasti porkkana- ja bataattisalaateista. Salaateissa oli mukavasti erilaisia makuja. Kaikki tarjottava oli tuoretta, raikasta ja herkullista! 
Leivänrakastajalle SIS.Deli+Cafen lounaan leipävalikoima oli erinomainen. Maistoin kaikkia ja tykkäsin kaikista, ruisleipä oli todella hyvä. Leivän kanssa oli tarjolla kahta eri tahnaa ja voita. Pöydän mieleenpainuvin tarjottava oli hauskanmakuinen kvinoa-paistos. Tämä ruokaisa paistos sisälsi kvinoaa, kananmunaa ja parmesaania ja valmistetaan kuulemma tosi simppelisti raaka-aineet vaan sekoittaen ja sitten pellille ja uuniin. Joukkoon voi heittää omien fiilisten mukaan mitä kaapista löytyy, kuten vaikka papuja. Tosi hyvä, ruokaisa herkku. Lautaselle paistos päätyi leipien ja tahnojen kaveriksi, vasemmalle laidalle.  


SIS.Deli+Cafen lounaasta jäi hyvä fiilis sekä vatsaan että mieleen, vaikka syötävää lautasella oli aivan runsaasti. 


Lounas maksoi noin 10 € sisältäen myös kahvin ja spelttipannukakkua. Lounastajia oli paikka täysi, muttei tungokseen asti, vapaata tilaa löytyi meille heti. Tykkäsin tosi paljon itse paikasta. SIS.Deli+Cafe on tyylikkäästi ja viihtyisästi sisustettu, täällä on mukava olla. Hyvän ruuan ohella mieltä lämmitti ystävällinen ja sydämellinen palvelu. Kiitos tästä. Lämpimästi suosittelen SIS.Deli+Cafen lounasta. 


SIS.Deli+Cafe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti