tiistai 16. helmikuuta 2016

Latvan lounas on erittäin jees!

Ennen joulua tuli testattua Latvan lounas. Tykkäsin silloin ja tykkäsin nytkin uusintakäynnillä kovasti. Latvan lounas on lupauksien mukaisesti simppeli, mutta herkullinen. Jos olisin vakkariin Latvan liepeillä duunissa, kävisin täällä alvariinsa! 

Lounaalla on tarjolla Latvan oman leipomon uunituoreet leivät, jotka ovat erinomaisia. Pöytään tarjoillaan pieni alkusalaatti. Lounasvaihtoehtoja löytyy päivittäin kaksi. Kahvi kuuluu lounaan hintaan, ja jos jälkkäriä tekee mieli, sitäkin on saatavilla. Meidän käynnillä oli tarjolla juustokakkua a' 3 €. 

Maanantain lounaalla oli vaihtoehtoina Bataattisosekeitto kera välimerellisen lehdykkeen ja Lihapullia jallukastikkeella kera paahdettujen perunoiden. Ruoka oli tälläkin kertaa erittäin maukasta. Silmänruokaa lounaan nauttija saa kauniisti asetelluista annoksista. Tykkään pöytiin tarjoilusta, Latvassa ei tule ahdettua liikaa safkaa, kuten usein buffalounailla saattaa käydä. Latvan lounaalla tulee just sopivasti täyteen. 

Latvan lounaalla palvelu toimi ripeästi. Kassalle maksettiin oma annos lounaalle saapuessa ja leipäpöydästä voi valita mieleisensä leivät. Alkusalaatti saapui pöytään nopeasti ja itse lounasannos ilman turhia odotteluja. Huolimatta pöytiin tarjoilusta, ei itse lounaaseen kulu sen enempää aikaa kuin buffalounaillakaan. 

Välimerellinen lehdykkä ja alkusalaatti
Bataattisosekeitto

Lihapullat, jallukastike ja paahdetut perunat

Latvan lounas on tosi hyvä kokonaisuus ja hintalaatusuhde on vähintäänkin kohdallaan. Keitto maksoi 9 €, jallupullat 10 €.  Jos on siis loistava lounaspaikka hakusessa, suosittelen ehdottomasti testaamaan Latvan lounaan! On erittäin jees. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti