torstai 15. lokakuuta 2015

Yökylässä Turussa - Radisson Blu Marina Palacessa

Syksyn ehkä odotetuin viikonloppu oli lokakuun eka. Tiedossa oli viikonloppu Turussa Food & Fun festareiden merkeissä.  


Turussa olemme vierailleet useasti viime vuosien aikana, juttuja löytyy Pizzariumista, viikonloppukeikasta Ludusta ja Nick's Food DesignistaE.Ekblomista ja Pinellasta. Turku on siis tullut tutuksi niin hotellien kuin ravintoloiden suhteen. 

Tällä Turun reissulla yövyimme viikonlopun Radisson Marina Blu Palacessa, joka sijaitsee upealla paikalla Aurajoen varrella. Me kiinnitimme heti huomiomme upeaan arkkitehtuuriin. Hotellilla onkin pitkä historia. Avajaisia vietettiin vuonna 1974 ja hotelli sai huomiota amerikkalaisia sisustuslehtiä myöten, eikä ihme. Rakennus on sisältä kovin kaunis! 40-vuotisen historian aikana hotellissa on majoittunut presidenttejä, kuninkaallisia ja rock-tähtiä - ja nyt sit me ;). Hotelli oli kaikkinensa tyylikäs ja yleiset tilat olivat avaria, me tykkäsimme kovasti. Me majoituimme tyylikkässä River Side -huoneessa, joka on tavallista huonetta hieman isompi ja näkymät ovat joelle. Upea peili ja tyylikkäät punaiset sisustuselementit loivat huoneeseen arvokkaan tunnelman. Hotellin sängyt olivat hyvät. Nukuimme yöt hyvin, vaikka piipaa-pillien ääni kyllä kuului kadulta huoneeseen. Käytäviltä tai muita autojen ääniä ei huoneeseen kantautunut lainkaan. Yövalo sängyn vieressä oli loistava, naapuria ei valo haitannut, vaikka vähän myöhempään tuli lueskeltua. Radisson Blu -hotellissa voi varmistaa laadukkaat yöunet valitsemalla itselleen sopivimman peiton ja tyynyt. Me testasimme tätä palvelua ja olimme oikein tyytyväisiä.  


Meidät toivotettiin sydämellisesti tervetulleiksi. Kipsis kipsis Turulle!

Huoneesta oli hienot näkymät Aura-joelle.

Radisson Blu Marina Palacen baari oli mukana viikonlopun Food and fun -festareilla. Hotellin baari oli tietenkin meidän ensimmäinen perjantai-illan kohteemme. 


Näiltä islantilaisilta baarimestareilta ei hymy hyytynyt. Cocktaileja loihdittiin hyvällä meiningillä!Nämä tyylikkäät cocktailit nautimme viihtyisässä baarissa. Baarissa on oikein kiva nauttia aperitiivit ennen illallista tai pysähtyä yömyssyille ennen huoneeseen matkaamista. 
Marina Palace sijaitsee upealla paikalla, aivan Turun sydämessä. Joen rantaa pitkin oli upea kävellä illan ravintolaan, josta juttua tulossa piakkoin. Hotellin näppärän sijainnin ansiosta myös kotimatka sujui rattoisasti joen rantaa kulkien, laivoja ja kaupunkia ihastellessa. 

Aamulenkki sujui mitä kauneimmissa maisemissa Aurajoen rantaa pitkin juoksennellessa. Aamulenkin jälkeen piipahdin kuntosalilla, joka oli aivan passeli. Salilta löytyi juoksumattoa, kuntopyörää, kahvakuulia ja painoja. Täällä sai tehtyä hyvän treenin, jonka jälkeen oli mukava rentoutua hotellin saunassa. 

Hotellin aamiainen oli laadukas ja maukas. Muutamista jutuista pidimme erityisesti. Puuroa oli tarjolla kahta sorttia, veteen ja maitoon keitettynä. Pöytään sai valita kahvin mieleisellään paahdolla, meille tummapaahtoista kahvia totta kai. Kahviautomaatista sai erikoiskahveja, me tykkäsimme enemmän pöytiintarjoillusta suodatinkahvista. 


Yksi viikonlopun teemoista näytti olevan Tyrni, jota saimme shotin muodossa myös aamiaisella. Raikas ja sopivan terävä aloitus päivälle!Marjasalaatti oli erinomainen ja sopi hyvin luomumyslin ja jugurtin kanssa. Radisson Blu Marina Palacen aamiainen oli monipuolinen ja tarjonta oli runsasta. Me emme jääneet kaipaamaan mitään! Saimme molempina aamuina vatsamme täyteen erittäin helposti. Hyvä setti kaikkinensa. Tänne voisi tulla aamiaiselle, vaikkei hotellissa yöpyisikään. Aamiaissali oli viihtyisä ja ihanan avara. Täällä sai rauhassa nauttia aamiaista. 

Viihdyimme hyvin viikonlopun Radisson Blu Marina Palacessa. Hotellirakennus ilahdutti ja oli kovin kaunis. Turun nähtävyydet, ravintolat ja baarit ovat kävelyetäisyydellä ja helposti saavutettavissa. Palvelu hotellissa oli ystävällistä ja hotellin palvelut olivat monipuoliset. Tyyny- ja peittovalikoiman lisäksi huoneeseen sai tilattua mm. jalkahierontamasiinan. Turkuun matkaajille voimme ilolla suositella Marina Palacea. Ja kannattaa valita River Side-huone. Näkymät ovat upeat! 

#juttu yhteistyössä Radisson Blu Marina Palace -hotellin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti