tiistai 30. kesäkuuta 2015

El Sabor, Torremolinos

Suomalaisten omistama ravintola el Sabor sijaitsee Torremolinoksen keskustassa kadulla nimeltä Calle Casablanca. Tänne ei välttämättä sattumalta eksy, siksi kannattaakin painaa paikka mieleen Torremolinoksen vierailua varten. Kokeneiden el Sabor -konkareiden suosituksesta ruokailimme täällä yhtenä iltana vähän isommalla jengillä. 
 


El Saborissa illallista voi nauttia myös terassilla, jonne mahtuu ruokailijoita aivan mukavasti.


Ruokien valinta oli tällä kertaa minulle tosi helppoa. Halusin ehdottomasti maistaa listalta löytyviä Andalusialaisia annoksia, joihin olin jo aamun juoksulenkillä tutustunut.  

Andalusian yhtä tyypillistä ruokaa maistoin ensimmäistä kertaa elämässäni. Blanco de Ajo on kylmä valkosipulikeitto. Keitto oli mielenkiintoisen makuinen. En ihan osaa vieläkään sanoa, mitä tästä makean ja suolaisen sekoituksesta pidin. Jännittävä makumaailma ei ainakaan näin ensipuraisulla osunut minuun ihan kympillä. 
 

Valkosipulileivät olivat el Saborissa oikein hyviä. Leipä oli rapea, valkosipulia oli sopiva määrä, samoin kuin juustoa. Makua oli mukavasti.
 

Gambas Pil Piliä eli katkarapua valkosipulin ja chilin kera näkyi olevan lähes jokaisen rantabaarin listoilla. Itsekin söin tätä tosi maukasta ja ihanaa ruokaa useamman kerran. Annos tuodaan pöytään öljy tiristen ja tuoksu on aikas mahtava. El Saborin Langostinos Pil Pil oli erittäin hyvä ja maukas, minä tykkäsin kovasti. 


Pekonilla täytetty kana tarjoiltiin tumman portviinikastikkeen, kirsikkahillon,  lohkoperunoiden, aiolin ja etikkakurkkujen kanssa. Itse kana oli hieman mauton, kun taas portviinikastike oli oikein onnistunut. Perunat ja aioli maistuvat aina, niin myös el Saborissa.  Pettämätön yhdistelmä.


Nuoremmille illastajille löytyi omalta listalta mieluiset annokset. Lohta ja riisiä kera hauskasti leikattujen kurkkujen,


sekä lehtipihvi ranskalaisilla. Kuten kuvasta näkyy, pihvi oli aikas mahtavan kokoinen.


Me olimme ruokaan tyytyväisiä ja vietimme Saborissa kaikkinensa mukavan illan. Hintalaatusuhde oli Saborissa aivan kohdillaan ja illallisesta jäi hyvä fiilis. Kaikkinensa hyvää safkaan hyvään hintaan miellyttävässä ympäristössä. 

Palvelu toimi ihan mukavasti illallisemme ajan, ilman sen kummempia fiiliksiä suuntaan tai toiseen. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti