tiistai 23. kesäkuuta 2015

Casa Juan, Carihuela, Torremolinos

Casa Juan on suosittu kalaravintola Carihuelassa. Casa Juan sijaitsee keskeisellä paikalla ja ravintolasta ohi kulkiessa oli mukava seurata paikan iloista hässäkkää ja meininkiä - tämä hauska meno innostikin meidät vierailemaan täällä. 


Me poikkesimme Casa Juanissa lounaalla. Ihan alkuun pääsimme ihastelemaan mustekaloja. Ja sympaattista kokkia ruuanvalmistustouhuissaan. Tässä tekeillä lautanen merenelävistä.  


Ja tässä työstetään mustekalaa. 


Meidän lounasvalinta osui paellaan, jota olen syönyt viimeksi ehkä sata vuotta sitten. Tämä paella sisälsi kanaa, katkarapuja ja mustekalaa. Hyvää oli! 


Casa Juanin paella on maistamisen arvoinen. Ravintola ei ole rantakadun hintaluokassa halvimmasta päästä, mutta ruoka oli hyvää. Kahden hengen paella maksoi 26 €, ja oli kyllä joka euron arvoinen. Kahdelle tosi nälkäiselle syöjälle tässä oli aivan tarpeeksi syötävää. Palvelu Casa Juanissa oli nopeaa ja ystävällistä ja ravintolan fiilis, tekemisen meininki, oli kokemisen arvoinen. 

Espanjan paellasta innostuneena tein kotonakin paellaa. Helppo ja hyvä resepti löytyi Kaikki äitini reseptit -blogista. Oma paella onnistui tällä reseptillä varsin hyvin, suosittelen kokeilemaan. Paella on niin hyvää! 

Casa Juan Ei kommentteja:

Lähetä kommentti