keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Pari juomaa ja pari baaria

Vappuaatto kääntyi kuin kääntyikin aurinkoiseksi ja yllättävän lämpimäksi juhlapäiväksi. Oli vähän jo kesäinen fiilis, melkeen lomalla -olo. 

Ihan ekana ennen illallista poikkesimme keväällä avanneeseen olutbaari Bier-Bieriin Erottajalle. Hämyisessä baarissa nautimme Keisari lagerin ja italialaisen vehnäoluen Balandi Isaacin, joka olikin mukava uusi tuttavuus. 


 


Bier-Bierissä osui silmiimme mielenkiintoisen kuuloinen oluttasting. Tälläinenhän olisi eri kiva juttu järkätä kaveriporukalla!
Vappuaaton illallisemme nautimme upeassa Emossa, jutun pääset lukemaan tästä: 

Illallisen jälkeen siirryimme Frescabariin karibialaisiin tunnelmiin. Frescabar on rento ja viihtyisä baari, jonne on mukava poiketa yksille tai kaksille...

Alla lasissa Frescabarin cocktail vähäalkoholisena versiona. Aikas mukavan makuinen oli tämä cocktail; sitruunaruohoa, greippiä, rommia... 
Ei kahta ilman kolmatta, joten Frescabarista suuntasimme vielä Liberty or Deathiin Erottajalle. Liberty or Death on takuuvarma drinkkibaari, jonka viihtyisä tunnelma ja loistavat juomat saavat täällä viihtymään pidempäänkin. 


Oma tilaukseni oli selkeä: pitkä juoma, marjaisa, ei liian makea, sopivasti kirpsakkuutta - ja sellaisen sain. Very good! 


Vadelmaisen drinkin kaverina maistelimme Helsinki Giniä ja tykkäsimme.


Illan aikana ehti mukavasti käymään kivoissa paikoissa, joita kaikkia voi suositella. Viihtyisiä ja mukavia mestoja, joissa tarjotaan erittäin hyviä ja laadukkaita juomia. Cin cin! Kohta on kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti