tiistai 17. helmikuuta 2015

Keittoa ja kakkua Ketunleivänpolulla

Sunnuntaina vietettiin Ravintolapäivää. Tapahtuman historian aikana olen aika moneen Ravintolapäivään osallistunut, mutta nyt on ollut eri syistä johtuen pieni breikki. Olipa kivaa, että tällä kertaa sunnuntain ohjelmat antoi myöden piipahtaa Ravintolapäivän ravintolassa. 



Sää oli mitä parhain talvisää: pikkupakkanen ja huikea auringonpaiste!


Tässä ravintolassa tarjottiin keittoa ja kakkua. Keittovaihtoehtoja oli kaksi: kananuudelikeitto ja jauhelihakeitto. Minun valinta osui kanakeittoon, joka oli huikean hyvä. 



Keiton kanssa tarjottiin rapeita sämpylöitä. 





Jälkiruuissa oli valinnanvaraa vaikka kuinka; sitruunamarenkitorttua, suklaakakkua, juustokakkua ja laskiaispullia eri täytteillä. 







Keitto tykötarpeineen ja jälkkäri kahvin kera kustansi 5 €. Keitot olivat ruokaisia ja maukkaita ja jälkiruokavalikoima oli kunnioitettavan laaja - jokaisen makuun jotakin :). Kiitos Ketunleivänpolulle herkullisesta sunnuntailounaasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti