Illallinen Rivolissa on kuin aikamatka takaisin 80-luvulle. Paitsi, ettei meistä kumpikaan käynyt 80-luvulla tälläisissä ravintoloissa ;) Tarjoiljammekin oli ollut ravintolassa töissä vuodesta 1972 eli ennen kuin kumpikaan meistä oli edes pilkahdus vanhempiemme silmäkulmassa ;).
Dim Sumeja oli annoksessa reilusti. Kuusi aivan kunnollisen kokoista nyyttiä täytti vatsan hyvin. Kastike oli maukas ja syöjä tykkäsi kovasti.
Pääruoaksi oli ihan pakko tilata pippuripihvit, jotka oli valmistettu limousine härän lihasta. Tälläistä ei olekaan aikoihin tullut syötyä. Pihvi oli reilun kokoinen ja kastike herkullista. Todella täyttävä annos ja erittäin maukas!
Pihvin kypsyttää kysyttiin ja vielä pöytään tuodessa asia varmistettiin, mutta harmiksemme tästäkin huolimatta pihvit menivät vääriin osoitteisiin. No asia saatiin itse korjattua muutaman haukun jälkeen.
Pihvin kanssa tarjoitiin ranskalaiset hauskassa astiassa. Itse ranskalaiset olivat mitään sanomattomia ja vähän haaleita. Vinkki kaikille ravintoloille; pienet asiat merkkaa tosi paljon, ranskalaisiin kannattaa panostaa! Tai vaikka sinappiin. Rivolin sinappi olikin erittäin hyvää.
Jälkkäriksi oli pakko ottaa Sambuca Créme Brulée, tosin tässä vaiheessa vatsaan mahtui enää puolikas. Bruléen kanssa tarjoiltu italialainen mokkajätski oli taivaallista niin kuin itse bruléekin. Yksi parhaista!
Käynnistä Rivolissa jäi hyvä mieli. Rivolissa on ihan oma henkensä ja tunnelmansa ja tähän vaikutti varmasti sekä paikan sisustus että Rivolin henkilökunta, joilta palvelu sujui ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.
Ruoka oli laadukasta ja hyvää ja sitä oli riittävästi. Loppulasku oli noin 50€ per henkilö EatHelsinki -kirjan alennuksen kanssa, sisältäen kaksi ruokajuomaa. Ei paha. Suosittelemme!
Rivoli
Oi Rivoli,miten nostalginen paikka !Sinne vanhemmat veivät meidät joskus sunnuntai-aterialle ja muistan,että lopuksi saimme tikkarin;D
VastaaPoistaIhana tuo tikkari! Rivoli todella on nostalginen paikka :).
VastaaPoista