sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Terveisiä vuoden 2014 Taste of Helsingistä!

Taste of Helsinki festareita juhlittiin tänä vuonna kolmannen kerran. Tänä vuonna hiukan sateisissa tunnelmissa, itse olin paikalla lauantaina, jolloin ei satanut, mutta oli TODELLA kylmä. Mutta eihän tätä voi missata!

Mitään halpaa lystiä tämä ei ole, itse söin 5 maisteluannosta ja 2,5 lasia viiniä, joka kustansi yhteensä sisäänpääsymaksuineen 60 euroa. 

Annokset ovat siis pieniä, joten kovin nälkäisenä ei tänne kannata tulla, jollei halua tuhlata satoja euroja. Mutta siis onhan tämä aivan mahtavan spessua, että samasta paikasta saa useiden huippuravintoloiden luomuksi maisteltavaksi. 

Taste of Helsingin Face-sivuilla kerrotaan, että parhaimmiksi annoksissa valittiin tänä vuonna seuraavat:

"Ravintolat äänestivät keskuudestaan festareiden parhaat annokset. Kolmannen sijan jakoivat Juuri keittiö & baarin prässätty graaviahven ja Restaurant Demon Space Cream. Toiseksi sijoittui Juuren kuttujugurttijäädyke ja parhaaksi annokseksi nimettiin Restaurant Askin suolaheinä-valkosuklaajälkkäri."

Onnea Voittajille myös Dinner4u2 puolesta!

Omat suosikkini oli Juureen Kuttujogurttijäädyke, joka oli myös kovin kaunis ja herkkä annos. Ihan parhautta!
Ravintolan Demon listalta maistoin hummerimakkaraa ja Space Creamiä, jotka molemmat olivat maistuvia ja hauskan oivaltavia annoksia. Erityisesti hummerilta maistuva makkara oli todella hyvä oivallus ja sen seurana tarjoiltu sahramirisotto oli super hyvää! Ehkä parasta ikinä (jälleen kerran ;)


Tamperelaisen Berhan turska ei saanut ihmeellisempiä kokemuksia minussa aikaan. Ihan ok annos. Mutta ravintola Emon rapukakku oli taivaallinen. Emosta onkin tullut yksi suosikkiravintoloistani viime aikoina.
Mitä ravintola Bertha ruuassa hävisi, sen se jutuissa voitti. Mika Roito osasi ottaa yleisönsä ja grillaus spektaakkeli Markon kanssa oli mitä viihdyttävin. Tässä on mies, jolla on sana hallussa!Jos et tänä vuonna päässyt käymään/hoksannut käydä Taste -tapahtumassa, älä missaa tätä ensi vuonna. 

Dinner4u2 vinkit:

- Älä mene hurjan nälkäisenä tapahtumaan (tai varaudu ainakin siihen, että rahaa palaa)
- Varaudu 50-100 € budjetilla (jos haluat maistella viinejäkin)
- Ota oma vesipullo mukaan 
- Osta lippu etukäteen
- Alueella on myös kokkikoulu, selvitä etukäteen aikataulu, tapahtumaan pitää ilmoittautua erikseen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti