lauantai 8. maaliskuuta 2014

Nose2Tail - kaikki hyödynnetään!

Nose2Tail Diner

Kööpenhaminan retken ensimmäinen varsinainen ruokailu tapahtui Nose2Tail Dinerissa. Nose2Tail on uudehko ravintola, joka nimensä mukaisesti hyödyntää raaka-aineesta kaiken mahdollisen - nenästä saparoon. Ravintolassa suositaan luomua ja paikallisten tuottajien tuotteita. Olin hyvissä ajoin varannut pöydän Nose2Tail Dineriin ja onneksi olin: paikka oli aivan täysi.  


Nose2Tailin menulta löytyy erilaisia hampurilaisia (myös kasvis), pihvejä, alkupaloja ja  mielenkiintoisia lisäkkeitä, mutta selkeästi Nose2Tail on lihansyöjän mesta. Alku"paloiksi" päätimme tilata Gin Tonicit, jotka tarjoiltiin hauskassa lasipurkissa.


Syömäni Pulled Pork -hampurilainen oli loistava. Juuri sellainen kuin hampurilaisen pitääkin olla, mehukas ja maukas ja täytteiltään sopivan simppeli. Kaverin naudanlihaburgeri oli maultaan myös mainio, mutta enemmän tykkäsimme molemmat nyhtöpossupurilaisesta.
Lisukkeiksi valitsimme sieniä, bataattimuusia ja ranskalaisia. Näistä bataattimuusi oli hirmun hyvä. Kermaa ja voita ei tosiaan oltu säästelty, niin kuin listassa sanottiinkin. Ranskalaiset olivat aivan jees ja majoneesiin dippailtuna vielä parempia. Grillatut sienet maistuivat meille molemmille.


Ravintola oli tilana mukavan sokkeloinen. Pöydät olivat lähekkäin toisiaan ja tunnelma oli tiivis. Tilan akustiikka ei valitettavasti ollut paras mahdollinen. Viereisessä pöydässä oli riehakas seurue, jossa fiilis oli ylimmillään. Ja ääntä lähti. Harvemmin iloisuus tuppaa häiritsemään, mutta kakofonia oli järkyttävä. Korviin sattui ja oli vaikea kuulla toistemme juttuja. Sinänsä täällä olisi voinut viihtyä pidempään, mutta melutaso ahdisti. 
Hampurilainen lisukkeineen oli iso setti ruokaa. Olimme molemmat ne ja lisukkeet syötyämme aivan täynnä, eikä ollut mitään mahista tilata jälkiruokaa. Oma bissekin jäi puoliksi juomatta, kun vatsaan ei vaan kerta kaikkiaan mahtunut. Onneksi illallisen alussa päädyimme nestepitoisiin starttereihin.
Edellä mainitut ruuat ja juomat maksoivat kahdelta hengeltä yhteensä 67 €. Ei paha minusta lainkaan. Reipasta menoa ja maukasta ruokaa, josta mielelläni tuon verran maksankin. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu ravintolassa toimi aivan hyvin, vaikka porukkaa oli tupa täysi. Kiva vierailu ja tosiaan,  Nose2Tailiin voisin toistekin mennä maukkaille burgereille.


Kiitämme:
- kohtuuhintainen
- hyvä safka
- Gin Tonic tarjoiltiin hauskasti
- eläväinen tunnelma
Moitimme:
- akustiikka oli meidän istumapaikassa heikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti