maanantai 9. joulukuuta 2013

Midhillissä brunssilla!

Midhill Cityn brunssille menimme kutsuttuna ja täällä vierähtikin sunnuntaipäivästä muutama tunti. Midhillin burgereita olemme maistaneet Lintsillä ja niistä diggailimme kovasti. Odotukset olivat positiiviset ennen brunssia. 

Midhill City sijaitsee kahdessa tasossa. Sunnuntaibrunssia nautitaan yläkerrassa viihtyisässä ympäristössä. Yläkerran sisustus on värikäs ja raikas. Meininki on rentoa ja mutkatonta. Midhillin brunssi ei ole perinteinen, totutun tyylinen noutopöytäbrunssi, vaan brunssilistalta tilataan erilaisia annoksia jenkkityyliin. Brunssilista on laaja ja monipuolinen. Täältä luulisi löytyvän jokaisen makuun jotain syötävää. Listalla on toasteja, kananmunaa eri muodoissa, salaatteja, burgereita jne. Myös juomalista on kattava.  Brunssin juomatarjonnasta maistelimme lattea, vettä, teetä, suodatinkahvia ja mehua. 
Mieleenpainuvin brunssin ruuista oli tämä alla oleva Smashed -salaatti, joka sisälsi kurkkua, vesimelonia, fetaa ja oli maustettu korianterilla ja chilillä. Kevyt ja freshi setti, jossa makuyhdistelmät toimivat.French toast kera pekonin ei pettänyt. Maukas klassikkoannos hyvin valmistettuna!Granola taasen ei meidän makuun pudonnut yhtään. Valju makuelämys, joka jäi syömättä.
Midhillin kahveista testasimme siis lattea ja pressokahvia. 
Ihanat kupit!Ranskalaiset tilasimme vielä väliruuaksi ennen jälkkäreitä. Nämä eivät kuitenkaan yltäneet etukäteisodotusten tasolle. Odotimme perunaisia kunnon siivuja ja saimmekin vähän lötköjä perusranskiksia. Ketsuppi oli maukas! 

Jälkiruokalistalta valitsimme Creme Bruleen ja Snicker's cousinin. Midhillin Creme Brulee oli maustettu rosmariinilla ja oli tästä klassikkojälkiruuasta kelpo esitys. Ei moitteita. Snicker's cousin (suklaata, suolapähkinöitä ja toffeekastiketta) oli taas yksi parhaimmista jälkiruuista. Jossain muuallakin olen tätä samantyyppistä jälkkäriä syönyt ja silloinkin tykännyt. Ja aion syödä toistekin. Loistava suolaisen ja makean kombinaatio. 


Flunssaiseen fiilikseen teki vielä kaiken ruuan ja juoman jälkeen mieli teetä, joka tarjoiltiin kauniista astioista. 
Brunssin yksi parhaita juttuja, ja sellainen, joka eroaa monista muista paikoista, oli livemusa. Ilolla kuunneltiin kaunista laulua ja soittoa. Lisää tälläistä.


Midhillin brunssin annokset maistuivat meille. Tuli vedettyä vähän överit, mutta näin runsaalla otteella saimme mukavan kuvan paikan brunssitarjonnasta. Ruoka oli hyvin valmistettua, raikasta ja maukasta. Pääosin tykkäsimme, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. 

Annoksista eivät ole kooltaan jättimäisä, mutta niistä riittää jaettavaksi, että isomman porukan (esim. neljä henkilöä) ollessa liikkeellä, tilaisin muutamia annoksia jokaisen makuun jaettavaksi. Yhdelle henkilölle pari annosta, juomat ja ehkä jälkkäri olisi varmaan sopiva brunssisetti. Toki jos tilaa burgerin, tuskin tarvitsee startteria.....  

Koska olimme kutsuvieraita, oli brunssi meille ilmainen. Omalla rahalla brunssin ruuat ja juomat olisivat tulleet maksamaan yli 100 euroa, ei siis halpaa lystiä ;). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti