lauantai 23. marraskuuta 2013

Ootko sä jo käynyt Cafe Kummassa?

Käpylään on viime keväänä rantautunut aivan ihana kahvila nimeltänsä Cafe Kumma. Cafe Kumma on viihtyisästi ja värikkäästi sisustettu kahvila. Seiniltä löytyy vaihtuvaa taidetta ja fiilis Cafe Kummassa on kauhean mukava :). Hauskoja eri tavalla tuunattuja tuoleja on muuten mahdollista ostaa. 



Myynnissä on myös muuta pientä kivaa: 



Samoin kahvia olen ostanut kotiin. 



Minä olen täällä kahvitellut useampaan otteeseen ja torstaina pääsin maistamaan lounassoppaa. Arkisin, noin klo 12-14,  Cafe Kummassa on tarjolla kasviskeittoa sopuisaan 6,80 € hintaan. Keitto tarjoillaan isosta kulhosta leivän ja voin kera. Torstainen kasvishernekeitto maistui, vaikken kyseisen keiton suuri ystävä olekaan.. ;). Keittoa kulhossa oli niin reilu annos, että nälkä lähti. Tästä tykkään - että ruokaa on runsaasti.  



Lounaskeiton lisäksi Cafe Kummassa on tarjolla suolaista ja makeaa syötävää, jätksiä ja ihan tosi hyvää kahvia. Kahvi on vastajauhettua ja laadukasta. Latessa ja cappucinossa käytettävä maito on superhyvää ja tekee maitokahveista mun makuun aivan täydellisiä.



Torstaina lounaskeiton jälkkärinä toimi maukas Cappuccino suklaan kera. 



Kahveja löytyy niin espressoa, lattea, pressopannussa kuin suodatinkahvia. 



On niin mukavaa, kun kotikulmilla on tälläinen kahvila. Hesaria on mukava lueskella kahvin kera kiireettömässä fiiliksessä. Kaiken muun kivan lisäksi Kummassa muuten soi aina tosi hyvä musa taustalla sopivalla volyymilla. Cafe Kumma on auki maanantaista lauantaihin klo 10-18. Täällä kandee poiketa niin keitolle, teelle kuin kahvillekin :). 

Cafe Kumma 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti