sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Bollinger after workeilla Hotelli Kämpissä


Marraskuun pimeyttä piristämään saimme kutsun Bollingerin after workeille Hotelli Kämpiin. Luvassa oli maljan nostatusta Bollinger Rosélle, joka on nyt lanseerattu 1848 Magnum-muotoisessa pullossa. 


James Bondin suosikkishampanjan maistelun lomassa oli tarjolla Chef Sauli Kemppaisen suunnittelema Bond-aiheinen menu.


 
Sauli Kemppaisen suunnittelema menu oli huikean hyvä. Meidän suosikkejamme olivat:


Paahdettua poron ulkofileetä ja hyytelöityä Vesper Martinia. Liha oli suussasulavaa ja annos todella tasapainoinen.



Katkarapucocktail, katkarapuja ja kurkkua. Annos oli raikas ja siinä oli kunnioitettu katkaravun omaa makua. 







Pöydästä löytyi myös herkullinen Stone Crab versio Skagenista, hummeria ja viiriäisen munia. Kaikki annokseet olivat todella huolella valmistettuja ja maistuivat meille ihan joka ikinen :). 






Tarjoilut kruunasi herkullinen jälkiruoka Espresso & Ananas.


Espressomoussea ja Ananas ragout. Annos oli ihanan sukalinen, mutta ei liian makea. Nam!



Niin ja Bollinger Rose toimi hyvin ruokajuomana läpi menun. 
Huippuruokaa kera huippujuoman!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti