James Bondin suosikkishampanjan maistelun lomassa oli tarjolla Chef Sauli Kemppaisen suunnittelema Bond-aiheinen menu.
Paahdettua poron ulkofileetä ja hyytelöityä Vesper Martinia. Liha oli suussasulavaa ja annos todella tasapainoinen.
Katkarapucocktail, katkarapuja ja kurkkua. Annos oli raikas ja siinä oli kunnioitettu katkaravun omaa makua.
Pöydästä löytyi myös herkullinen Stone Crab versio Skagenista, hummeria ja viiriäisen munia. Kaikki annokseet olivat todella huolella valmistettuja ja maistuivat meille ihan joka ikinen :).
Tarjoilut kruunasi herkullinen jälkiruoka Espresso & Ananas.
Espressomoussea ja Ananas ragout. Annos oli ihanan sukalinen, mutta ei liian makea. Nam!
Niin ja Bollinger Rose toimi hyvin ruokajuomana läpi menun.
Huippuruokaa kera huippujuoman!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti