torstai 7. helmikuuta 2013

Bocca di Luppo; kovin hyvä italialainen ravintola Lontoossa

Sattumalta tämän reissun useat valitsemamme ruokapaikat sijaitsivat lähellä hotelliamme, joten metroiluun ei kulunut aikaa. Pari kertaa jopa "elelimme herroiksi" ja suhailimme taksilla. Hotellimme keskeinen sijainti  mahdollisti liikkumisen moneen paikkaan kävellen. Lauantai-illan ravintolamme, kehuttu ja palkintoja kahminut Bocca di Lupo, sijaitsi myös Sohossa, ja matka hotskulta ravintolaan taittui viidessä minuutissa.

Bocca di Lupo on italialainen ravintola, jota mm. Sami Tallberg on Lontoosta suositellut. Bocca di Lupon listalla on edustettuna jokainen Italian kahdestakymmenestä alueesta, eli menulta löytyy kattava otos maan ruoka- ja juomakulttuurista. Bocca di Lupon menu oli hieman epäselvä. Tarjoilijalta piti kysyä hieman selvennystä, kuinka listan ja ruokien tilaamisen kanssa toimitaan. Saimme "luvan" tilata mitä vaan, ja missä kohtaa vaan ja niinhän me teimmekin. 

Me tykkäsimme kovasti Bocca di Lupon ruuasta. Söimme maistuvaa simpukkapastaa. Erityisesti kastike oli loistava! 

                                

Suussa sulavaa pähkinäkeittoa ja raikkaita oliiveja. Kauniisti esillepantuja kampasimpukoita ja täyteläisiä pinaattiricottapalleroita. Kampasimpukat olivat ihan huippuja, ricottapallerot todella tuhteja. Ensimmäistä kertaa    sain muuten simpukat tuon oranssin osan kanssa, joka oli ihan parasta! Jos joku tietää miksi sitä kutsutaan, kommentoikaa juttuun! Annoksista lihatortellinit jäivät perusmaukkaan ruuan tasolle.  
Me istuimme ravintolan perällä viihtyisässä pöydässä, mutta oiva vaihtoehto olisi ruokailla myös baaritiskillä, jossa on hyvä mahdollisuus seurata kokkien työskentelyä.Bocca di Lupolla on kadun toisella puolella kehuttu jäätelöbaari Gelupo. Me kipaisimme pikapikaa baarista hakemassa jätskit jälkkäriksi ja palasimme ravintolaan nauttimaan maukkaat jätskiannokset. Aivan huippua! Kakkosjälkkärinä otimme lasilliset Moscato d'Astia. Nam. Illan lasku kahdelta hengeltä sekä ruokineen että juomineen oli varsin kohtuullinen. Hintalaatusuhde Bocca di Lupossa on mielestämme erinomainen.  

Kiitämme:
-eläväinen tunnelma
- kohtuullinen hintataso
- hintalaatusuhde hyvä
- rento ja mutkaton palvelu

Moitimme:
-sekava ruokalista
-vaikea tietää annosten kokoja ruokalistan perusteella
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti