Olen kävellyt lukuisia kertoja Gramercy Tavernan ohi, kuikuillut ikkunoista ja miettinyt tekeväni varauksen, mutta koskaan en ole sisälle asti päässyt. Soitimme ravintolaan ja saimme tietää, että Tavernan puolelle ei oteta pöytävarauksia vaan ravintola toimii first-come-first-served -periaatteella. Salin puolelle olisimme saaneet myös tehtyä varauksen, mutta salissa tarjoillaan vain 82 $ prix fixe -illallista. Luotimme siis onneemme. Ja hyvinhän siinä kävi.
Gramercy Tavern ravintolan pääkokkina toimii kuuluisa Michael Anthony, joka on voittanut mm. James Beard Award:n: New Yorkin paras kokki (2012).
Valitsimme päivän menun, vaikka a la carte annoksetkin vaikuttivat houkuttelevilta. Otimme myös menuseen kuuluvat viinit.
Jumalainen kampela-tartar |
Elämäni parhaat kampasimpukat |
Naudan lapaa, slurps ;) |
Jälkkärinä oli Kinuski-sundae. Kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi parhaista syömistäni jälkkäreistä. Gramercy Taverna on todellakin visiitin arvoinen! Loppulasku teki n. 170$ tippeineen, joten ei ihan halpaa.
-Erinomainen palvelu
-Uskomattoman hyvä ruoka
-Kotoisa pubimainen tunnelma
-Menun yhteydessä viinit todella kohtuuhintaisia
Moitimme:
-Kallis viinilista laseittain
-Kallis hintataso
Lähin metropysäkki: 23th street
No nyt olen kateellinen; New York ja Gramercy Tavern!...
VastaaPoista