lauantai 10. marraskuuta 2012

Cafe Munk, Kööpenhamina 4.11.2012

Aamiaista Kööpenhaminassa!


Sunnuntaiaamun brunssipaikaksi valikoitui Cafe Munk. Mietimme kovasti myös kehuttua Kalaset -nimistä paikkaa, mutta päädyimme kuitenkin jostain syystä Cafe Munkiin - joka itse asiassa sijaitsee aivan Kalasetin vieressä. 

Cafe Munk on viihtyisä kahvila, jossa on välitön ja lämmin tunnelma. Olimme paikalla noin klo 11:30, mutta emme suinkaan olleet kahvilan ensimmäisiä asiakkaita. Iloinen puheensorina täytti kahvilan sinne saapuessamme. Cafe Munk tarjoilee erilaisia brunssilautasia. Me testasimme näistä neljää erilaista. Weekend Brunssiin kuului lasillinen tuoremehua, muihin piti kaikki juomat tilata erikseen. Brunssilautaset olivat todella runsaat ja täyttävät. Ruoka oli maukasta, raikasta ja tuoretta. Erityiskiitoksen sai lautasen monipuoliset ja tuoreet hedelmät. Lautaselta löytyi myös pala juustoa. 

Alkuperäiseen suunnitelmaamme kuului lettujen syöminen brunssilautaset tyhjennettyämme. Tähän emme kuitenkaan enää venyneet. Jälkiruokana tällä aamiaisella toimi hedelmät ja ihanan makea jogurtti myslin kera. Nam! 

Brunch

Indian Brunch

Vegetarian Brunch

Weekend Brunch
Brunssilautaset maksoivat muistaakseni noin 13-15 €, vähän valinnasta riippuen. Meidän mielestämme hintalaatusuhde oli tässä paikassa kohdallaan. Palvelu oli iloista ja sujui sunnuntaiaamun sopien mukavan verkkaisesti. Tähtiä tälle paikalle antaisin neljä viidestä. 


Nørre Farimagsgade 55Ei kommentteja:

Lähetä kommentti