sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Fazerin aamiainen 5.7.2012

Fazer tarjoilee arkipäivisin aamiaista klo 7.30-10.30. Heinäkuisena torstaiaamuna kahvilassa oli paljon aamiaisen syöjiä. Itse kahvila on tilana viihtyisä ja tyylikäs. Tunnelma oli mukavan vilkas. Hintaa aamiaisella on 11,50 €. 

Fazerin aamiaisen valikoima on laaja. Tarjolla olleet monet erilaiset leivät olivat aivan loistavia ja ihanan tuoreita. Meille maistuivat myös sämpylät ja pikkuiset croissantit.  Parasta leipää oli vaalea Kupoli. 


Leikkeleitä oli useampaa lajia; kalkkunaa, kinkkua, juustoa ja vihanneksia. Puuro, kananmunat ja maito ovat luomua. Puuro oli muuten älyttömän maukasta. Hedelmät kera maustamattoman jugurtin olivat kerrassaan hyviä. 


Juustoja oli neljää erilaista ja myös hilloja oli monen sorttista. uodatinkahvit sisältyivät aamiaisen hintaan (erikoiskahvit sai puoleen hintaan) ja kahveja löytyi kahta erilaista paahtoa. Muita juotavia oli tee, erilaiset mehut ja smoothie.

Erityisen ilahtuneita olimme aamiaisen jälkkäritarjonnasta. Parasta oli suklaamansikkamousse -kakku! Ja Fazerin siniset maistuu aina. 


Fazerin aamiainen oli laadukas ja hintalaatusuhteeltaan erinomainen. Suosittelemme! Fazer

Kluuvikatu 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti