maanantai 21. toukokuuta 2012

Saarikierroksella 15.5.2012

Kämp Group kutsui meidät kesäravintolakierrokselle viime tiistaina. Sää todellakin suosi meitä: aurinko paistoi täydeltä terältä ja hymy oli herkässä :). Paikalla oli muutamia muitakin bloggaajia, kuten KulinaarimurujaPortobello - ruokaa, rakkautta ja ravintoloita sekä Hannan soppa

Ravintolakierroksemme aloitimme Palacesta. Tänne kattoterassille pääsimme molemmat ensimmäistä kertaa nauttimaan huikeista näkymistä. 


Palacessa kilistimme auringolle ja maistelimme cocktail-paloja. 
Kuulimme myös Palacen brunssista, jota tarjoillaan kymppikerroksessa lauantaisin läpi kesän. 

Palacesta suuntasimme Särkkä -nimiseen saareen. Lauttamatka kesti ehkä viitisen minuuttia. Särkässä tutustuimme ravintola Särkänlinnaan. Itse saari ja ravintolan miljöö ihastutti. Tykästyimme kovasti! 


Särkänlinnassa saimme maistiaisia listalta Alkupalalankun muodossa. 
Alkupalalankun suosikkimme oli siian mäti ja lohipastrami. 


Särkänlinnan maalaisleipä oli hurjan hyvää. Vei suorastaan kielen mennessään!
Lämpimän ruoan maistiaisena oli lohta korvasienikastikkeen kera. Savulohi maistui meille molemmille ja korvasienet ovat aina hyviä. Ruuan kanssa  nautimme ihanan kesäistä valkoviiniä.
Kierroksen seuraava ja viimeinen kohde oli Liuskasaari, jossa sijaitsee ravintola nimeltä HSS Boathouse. Liuskasaari myös häikäisi kauneudellaan. Täällä sielu lepää :).Ravintolasali on avara ja malliltaan pyöreä.
HSS Boathousen maistiaiset eivät sen sijaan täysin meitä vakuuttaneet. Lämmin ruoka oli ehtinyt valitettavasti jäähtyä ja jälkiruokana tarjottu sitruunavanukas jakoi kirpeydellään mielipiteitä. Suklaakakku sen sijaan sai meiltä vankat kehut - niin ja ruuan kanssa tarjoiltu roseviini.
Vietimme huippuiltapäivän ja -illan mukavassa seurassa. Lämpimästi voimme suositella tutustumista Helsingin edustalla sijaitseviin lähisaariin. Mahtavia paikkoja!


Kämp

2 kommenttia: