keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Klaus K:ssa saunomassa, 5.5.2012

Toukokuun ensimmäisena lauantaina olimme muutaman muun innokkaan kanssa juoksemassa ympäri Helsinkiä ;). Suurta urheilusuoritusta olimme jo alkuvuodesta päättäneet spekuloida saunan ja ruuan merkeissä. Silloin tällöin tulee vastaan hetkiä, jolloin kaipaa kivaa ja mukavaa saunatilaa hyvällä paikalla ja jossa olisi mahdollista myös saada hyvää safkaa. Muutama hetki vierähtikin netissä seikkaillessa ja saunatilaa etsiessä. Tällä kertaa paikaksi valikoitui hotelli Klaus K:n sauna

Klaus K:n saunatila on iso ja viihtyisä - tänne sopii isommallakin porukalla. Saunan lauteille mahtuu helposti kymmenen ja suihkujakin oli useita. Pukuhuone oli myös riittävän reilu. Tilat olivat siis mainiot. 

Olimme etukäteen tilanneet illan menun. Saimme etukäteen sähköpostitse listan, joka sisälsi erilaisia menuehdotelmia. Näistä kokosimme meille mieluisan setin. Klaus K:n ruoka oli hyvää ja sitä oli erittäin reilusti. Meidän menu sisälsi alkuun snackseja: pähkinälajitelma, nahcoja kera dipin ja erilaisia vihanneksia. Saunan jälkeen nautimme varsinaisen illallisen, joka tarjoiltiin buffet -pöydästä. Salaatteja oli muutamaa erilaista: perunasalaattia, vihreää salaattia kera artisokkakastikkeen ja pecorino-juuston, vuohenjuusto-pähkinäsalaattia ja kanacaesar -salaattia. Tämän lisäksi söimme tuoremakkaroita ja yrttikanaa. Lisäksi tarjolla oli leipää. Jälkkäriksi söimme törkeän hyvää chilisuklaa -brownieta kahvin ja teen kanssa. Kasvisruokailijalle oli varattu oma vaihtoehto.  Klaus K:n saunatilaa suosittelen hyvillä mielin erilaisiin illanviettoihin. Palvelu varauksen suunnittelemisesta alkaen oli oikein hyvää ja nopeaa. Saunalta löytyi pyyhkeet, kylpytakit ja hiustsydeemit, joka kovasti helpotti kamojen raahaamista. Saunatila oli edullinen ja varauksen ehdot olivat helpot ja joustavat, etenkin järkkääjän kannalta . Niin ja saunatilan keskeinen sijainti Bulevardilla helpotti siirtymistä yön sykkeeseen ;). 

Klaus K:n sauna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti