maanantai 30. huhtikuuta 2012

Villa Thai 15.4.2012

Sunnuntai-iltana spontaanisti etsimään hyvää ruokaa - tämä tapahtui siskon innoittamana. Sunnuntai on hieman hankala päivä ulkona ruokailuun, kun tuntuu, että kaikki himoitsemani ruokapaikat ovat kiinni ;). Ihan ykkösvaihtoehto olisi ollut uusi etiopialainen ravintola Kuningatar Saba. Paikka oli  täynnä, mutta tänne tosiaan haluaisin ehtiä mahdollisimman pian :). Jotain etnistä ja tulista ruokaa teki mieli ja aikani pohdittuani ja netissä seikkailtuani päätin, että menemme piiiitkästä aikaa käymään Villa Thaihin Bulevardille. Tässäkin tosin meinasimme lipsua matkan varrella Gaijiniin, joka on sunnuntaisin auki ja jossa on varsin houkutteleva sunnuntain menu. Käykää tsekkaamassa: Gaijin

Anyway, pääsimme Villa Thaihin, joka on itse asiassa aika iso ja sisustukseltaan fiini ravintola. Palvelu Villa Thaissa oli ystävällistä ja nopeaa. Nälkä oli aikas reipas, joten tilasimme syötävää runsaasti. Sitruunaruohokeitto oli maukasta, mutta erittäin tulista.
Kevätkääryleet olivat taasen turhan mauttomia. Kääryleiden kastike tosin oli hyvä, mutta täyte pettymys. 


Katkarapu- ja kanavartaat olivat kastikkeineen molemmat hyviä. Pääruuista söimme kahdenlaista kanaa ja ankkaa. Kaikki kolme pääruoka-annosta olivat aivan perushyviä. Annoksissa oli riittävästi tulisuutta, mutta maut eivät jääneet pelkästään tulisuuden alle. 


Villa Thain kaikkien annosten esillepano oli viimeisteltyä ja kaunista, kuten kuvista näkyy. Maultaan ruuat olivat mielestämme perushyvää thairuokaa. Suurempaa heilahdusta suuntaan tai toiseen ei ollut minkään ruoka-annoksen kohdalla. Annokset olivat isoja ja todella söimme vatsamme hurjan täyteen.

Kolmen ihmisen ruuat (ja yksi pullo olutta) maksoivat yhteensä 75 €, joten illallisen hinta ei ollut lainkaan paha. Pääruuat maksoivat noin 14 € ja alkukeitto ja vartaat noin 3-4 €. Alkuruokien hinnat olivat varsin edullisia. Paikan sisustus ja rauhallinen fiilis sopi hyvin löysään sunnuntai-iltaan. Osuma.fi

Bulevardi 28

2 kommenttia:

  1. Suuntaamme porukalla tänne nyt tulevana lauantaina ennen keikkaa syömään :) enpä olisi kok paikasta tiennyt ilman tätä teidän blogia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ihanaa iltaa, ruokailua ja keikkaa! :)

      Poista