torstai 12. huhtikuuta 2012

Ravintola Töölönranta 28.3.2012

Olimme isommalla porukalla liikenteessä. Ruokapaikaksi oli valittu ravintola Töölönranta. Ravintola oli antanut kolme menuvaihtoehtoa etukäteen, joista olimme valinneet yhden. Erityisruokatoiveet oli kuitenkin otettu huomioon. Ymmärrän hyvin, että etukäteen valitut valmiit menukokonaisuudet ovat ravintolalle helpoin tapa, mutta asiakkaana en tästä erityisemmin pidä. Itse yritänkin yleensä välttää tällaisia paikkoja, mutta tällä kertaa näin.

Menun aloitti jokirapukeitto. Keitto oli liemimäinen ja siälsi fenkolia ja ruohospulia. Maku oli ok, mutta muuten keiton liemimäinen koostumus ei oikein sytyttänyt.
Pääruokana oli härän sisäfilee, jonka kypsyystoiveita ei asiakkailta kyselty. Omaan makuuni pihvi oli liian kypsä. Punaviinikastike oli maistuvaa ja Peltolan blue aina yhtä maukasta. Perunakroketti oli kuiva ja mauton. Lisukeena tarjoiltu pekonikaalihässäkkä oli erittäin hyvää ja maistuvaa.
Jälkiruoka oli aivan täydellinen. Suklainen, kermainen, mutta raikas.
Kokonaisuutena menu oli mitäänsanomaton. Myös hintalaatusuhde jätti toivomisen varaa. Tämä oli toinen kerta, kun olen Töölönrannassa syönyt valmiin menukokonaisuuden kokouksen tms. yhteydessä. Kumpikaan kerta ei vakuuttanut.

Osuma.fi

Helsinginkatu 56
00260 Helsinki
+358 (0)9 6128 5700
 
Ke-la klo 16.00-24.00
(keittiö sulkeutuu 22.30)

Su brunssi klo 12.00-17.30

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti