torstai 15. maaliskuuta 2012

Ravintola Koto 13.3.2012

Sushia ravintola Kotossa. Koto on perinteikäs japanilaista ruokaa tarjoileva ravintola. Tänään kuitenkin teki mieli pelkästään sushia, joten listan muita ruokia emme testanneet. Alkuun tilasimme puoliksi ravintolan maki-setin. Setti sisälsi 18 makia, kuutta eri versiota. Makeja löytyi: kalifornia, avokado, tonnikala, kurkku, lohi ja kananmuna. Makit olivat kooltaan aavistuksen pienempiä kuin yleensä, mutta juuri sopivia suupaloja. Makilajitelma maksoi noin 12-13 €. Nälkä ei ollut suuren suuri ja alun perinkään tarkoituksenamme ei ollut syödä kovin tuhdisti. Alkupala -makien jälkeen molemmat halusimme kuitenkin tilata vielä omat setit Kalifornia -makeja. Rullia oli kuusi kappaletta ja hintaa noin 5 €. 


Rullat pysyivät hyvin koossa.
Koton Sushi oli hyvää ja edullista. Parempia Kalifornia -rollseja olen saanut muualla, mutta nämä olivat aivan kelpo kamaa. Sushit olivat tuoreita ja raikkaita. Inkivääriä sai pyydettäessä reilun annoksen lisää. Sushien kanssa nautimme Sapporo -olutta ja talon valkoviiniä. Palvelu Kotossa oli koko illan erittäin hyvää. Koton sushista, palvelusta ja hintatasosta jäi hyvä mieli. Tänne saatan aivan hyvin mennä uudestaankin syömään sushia. 

Osuma.fi

Lönnrotinkatu 22

2 kommenttia:

  1. vaikuttaa herkulliselta...kun pääsis vain joskus niille huudeille :D Murukin on edelleen käymättä, kun edellinen reissu kariutui sairastamiseen..

    VastaaPoista
  2. Kyllä oli herkullista :). Harmi että teillä reissu peruuntunut. Nyt taas tuntuu, että olis niin paljon houkuttelevia ja mielenkiintoisia ravintoloita, missä tekis mieli käydä. Muruunkin pitäisi ehdottomasti päästä :).

    VastaaPoista