sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ravintola East, 3.2.2012 Tukholma


Olimme varanneet pöydän ravintolaan muutamaa viikkoa aikaisemmin. Paikan sisustus oli hillitty, moderni ja viihtyisä. Pidimme paikan ilmapiiristä ja meiningistä. Ravintola tarjoaa aasialaista ruokaa. Listalta löytyy ainakin korealaisia, japanilaisia ja thaimaalaisia herkkuja. Lista on laaja, joten valinnanvaraa riittää. Meinasi tulla valinnan vaikeus :-)
Koska vaihtoehtoja oli niin paljon, päätimme skipata pääruuat ja keskittyä pieniin annoksiin. Tarjoilijamme oli ystävällinen ja omasi ilmiömäisen muistin. Hän ei kirjoittanut tilaustamme mihinkään ylös, mutta oikeat ruuat saapuivat pöytään oikealle henkilölle, wau!

Alkuun tilasimme edamameja ja pari neuvoa antavaa siis Mojitoa :-)

Minä päädyin ottamaan korealaisia pannukakkuja ja kana-dumplingseja. Dumplingsit olivat oivallisia ja todella tulinen itusalaatti oli oiva lisä. Korealaiset pannukakut jäivät kakkoseksi tässä mittelössä.

Lisäksi me molemmat tilasimme erilliseltä sushi listalta Makuro pan-ko roll makeja. Aivan täydellistä! Makeissa oli avokadoa, tamagoa ja tonnikalaa chilillä ja mintulla. Yleensä olen aivan hulluna pikkelöityyn inkivääriin, mutta tällä kertaa inkivääri oli minun makuuni liian tujua. Makien rapea kuori oli piste i:n päällä! Nam!

Jonna tilasi lisäksi Nigirejä, jotka saivat häneltä kehuja. Kala oli tuoretta ja maukasta. Jonnan tilaamat kevätkääryleet olivat aivan loistavia. Meitä opastettiin käärimään ne salaatin lehteen ja lisäämään minttua väliin. Loistava annos!

East on oivallinen paikka. Voin lämpimästi suositella ravintolaa kaikille Tukholmaan suuntaaville! Halvaksi ilta ei toki tullut. Illallinen maksoi yhden drinkillä ja yhdellä oluella noin 60€ per nuppi. Ravintolasta saa myös sakea ja viinilistakin on pitkä.

East

Osoite: Stureplan 13

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti