Ruoka Mange Sudissa oli perusvarmaa. Mitään suuria kohokohtia menu ei tarjonnut, mutta ruoka oli maukasta. Valitsimme valmiista menukokonaisuuksista Menu Bourgeois:n a' 54€.
Härkäcarpaccio
*
Paistettuja kampasimpukoita
*
Black Angus -härän paistia
*
Creme brulee
*
Paistettuja kampasimpukoita
*
Black Angus -härän paistia
*
Creme brulee
Härkäcarpaccio oli maukasta. Erityisesti majoneesi toi oivan lisän annokseen.
Kampasimpukat olivat paistettu juuri sopiviksi. Kurpitsapyree sopi täydellisesti simpukoiden lisukkeeksi. Erittäin hyvä annos!
Pääruokana tarjoiltu härän sisäpaisti oli maukasta. Liha oli mureaa. Annos oli kuitenkin lähempänä kotiruokaa kuin ravintola-annosta.
Creme Brulee oli hyvää, mutta ei loistavaa. Kokonaisuudessaan ilta oli onnistunut. Palvelu oli nopeaa. Tunnelma Mange Sudissa on mukava. Ravintola on muuten auki myös maanantaisin, jolloi monet Helsingin ravintolat sulkevat ovensa. Samoin heinäkuussa ravintola on auki, toisin kuin monet muut Helsingin paikat.
Mangesud
http://www.osuma.fi/
Olen kerran aiemmin käyttänyt Mange Sudiin citydeal -lahjakortin, toinen on ostettuna, mutta voimassa loppukesään.
VastaaPoista