tiistai 18. lokakuuta 2011

Ravintola Chef & Sommelier 15.10.2011



Ravintola Chef & Sommelier juhli lauantaina 15.10. 1-vuotis synttäreitään! Onnittelut vielä kerran! :)



Asiakkaan kannalta Chef & Sommelier oli valinnut oivan tavan juhlia merkkipäiväänsä: Ravintola kutsui facebook-sivuillaan fanejaan piipahtamaan paikan päällä ja juhlistamaan synttäreitä :). Kutsussa kerrottiin, että tarjolla on pientä syötävää ja viintä...




Ja olihan ravintolassa tarjolla vaikka mitä! Tänne on kyllä ilo tulla: ystävällinen ja rento ravintolan väki toivottaa iloisesti tervetulleeksi - ja saa mennä kurkkaamaan keittiöön ja voi ottaa valokuvia vapaasti jne. Hyvä hyvä!


Keittiössä pääsimme kurkkaamaan kokkeja työn touhussa ja jutskailemaan juuri vaihtuneesta menusta. Saimme maistaa myös sellerin juurta......



Maistoimme monenlaisia snackseja kuin myös oikein hyvää punaviintä. Ihan parasta oli kauniin keltainen maissikookoskeitto. Maissit olivat peräisin jostain lähisaaresta... Tätä keittoa olisi syönyt isolla kauhalla - niin makoisaa oli!




Keiton ohella suosikkia oli Palsternakkalastut, jotka oli valmistettu muutama päivä sitten nostetusta palsternakasta. Syötävän hyviä ;).




Ikkunalaudalla näkyi syksyn satoa: 




Maistoimme myös erilaisia crostineja. Näitä löytyi lohi- ja lihatartarilla. Hyviä suupaloja ja kiva idea myös kotikekkereiden tarjottaviin. Maistelimme myös lihaisia pullia ja muutamaa sorttia kalaa. Vähän jännitin mahtaakohan sitä ihan kunkkuleipää olla tarjolla ja olihan sitä. Chef & Sommelierin Keisarin leipä on mun "leipälistalla" hyvin korkealla. Ihan parhautta kunnon voin kanssa. 




Jälkkäriksi saimme isot palat maistuvaa brownieta - ah, kun oli hyvää. Brownien kanssa tarjoiltiin mansikkasorbettia. Tosi hyvä yhdistelmä!




Olipa ihana iltapäivän piipahdus Chef & Sommelierissa - onneksi tämä toteutui päivän kiireisestä aikataulusta huolimatta, kyllä kannatti mennä! Synttäriherkut veivät kielen mennessään ja totesimmekin, että tännehän on varattava pöytä ja pian! Suosittelen lämpimästi Chef & Sommelieria kaikille hyvän ruuan ja juoman ystäville, täältä löytyy näitä ja lisäksi rento fiilis ja hyvä palvelu :). Chef & Sommelier



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti