tiistai 16. elokuuta 2011

Ravintola Lungi 8.8.2011

Kuinkahan monta kertaa olen käynyt Lungin ovella, vain todetakseni, että ravintola ei taaskaan ole auki? Olen jo seonnut laskuista... No, tällä kertaa olimme liikkeellä lounasaikaan ja päädyimme Lungiin muutaman sattumuksen kautta...Lungi on aika uusi paikka, avattu keväällä 2010. Omistajat järjestivät ravintolan nimestä taannoin kilpailun, jonka avulla saivatkin paljon ilmaista mainosta ravintolalleen.

 Palvelu oli reipashenkistä. Tunnelma paikassa oli rento. Sisustus toimi hyvin. Artekin tuolit seepraraidoilla, erilaiset pöytäryhmät ja tuolit, hauska katto, liitutaulu yms. Kiva meininki.
Lungi tarjoilee lounasta arkisin klo 11.30-15.30. Olimme ravintolassa noin klo 13.30, jolloin kaksi viidestä lounasvaihtoehdosta olivat jo loppuneet. Puoli kahden aikaan ravintolassa ei juuri ollut muita asiakkaita.

Lounaaseen kuului alkusalaatti ja kahvi. Alkusalaatti sisälsi erilaisia salaatteja ja tarjolla oli myös focacciaa, joka oli suussasulavaa. Mirka valitsi pääruuaksi meetvursti-vuohenjuustopastan (koska keitto ja kana olivat jo loppuneet) ja Pauliina pinaattilohirisoton. Ruuat tulivat pöytään aika nopeasti noin 10 minuutissa. Pasta oli hyvää; kermaista ja maukasta, mutta aivan liian tuhtia lounaaksi. Risotto ei saanut osakseen yhtä hyviä kehuja, mutta lohi oli maistuvaa.Pasta maksoi 9,80 ja risotto 10,90.


Lungi on auki lounaan lisäksi ti-pe 16.30-22 ja la 13-22. Ruokalista vaikuttaa mielenkiintoiselta, listalta löytyy mm. risottoja, ahventa, pyttipannua ja pihvejä.

Pohdimme, että täällä olisi mukavaa viettää alkuiltaa rennosti ja nautiskella letkeästä tunnelmasta. Lungi


Palvelu 8
Tunnelma 9
Ruoka 7 ½
Hintalaatusuhde 8


Korkeavuorenkatu 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti