lauantai 27. elokuuta 2011

Kahvila Espresso Edge 22.8.2011

Espresso Edgeen lähdin kokeneempien konkareiden innoittamana, lähinnä hakemaan virtaa pyörällä suoritettavaa kotimatkaa varten. Espresso Edge on söpö pieni kahvila Liisankadulla. Kahvilan sisustus on valloittava! Värikästä, rentoa ja kotoista! Seiniltä löytyy taidetta ja ikkunalaudalta ihanan isot kukkavaasit.
Arki-iltana kuuden maissa kahvilassa oli meidän lisäksemme vain muutama ihminen. Pitkän päivän jälkeen olikin juuri sopivan tyyni ja rauhallinen tunnelma. 
Espresso Edgen menu on varsin laaja. Listalta löytyy mm. keittoja, salaatteja, voileipiä, bageleita jne. Kahveissa riittää myös valinnanvaraa, samoin kuin muissa juomissa. Meidän porukan ostoksia tänään olivat: tee, latte, bageli ja keitto&leipä.  Ruokailijat ja juomailijat olivat annoksiinsa ihan tyytyväisiä. Sekä bageli että keitto kera leivän maistuivat. Espresso Edgessä tarjoillaan päivittäin myös lounasta. Palvelu Espresso Edgessä oli ystävällistä. Vähäisen asiakasmäärän takia emme joutuneet odottamaan, mikä viikonlopun jonottamisten jälkeen oli todella kiva asia. Espresso Edge sijaitsee vähän matkan päässä ihan ydinkeskustasta, mistä johtuen kahvilan hinnat eivät ole kalleimmasta päästä. Latte maksoi 3,50 € ja kaikki salaatit näyttivät olevan alle 10 €. Varmasti tulee täällä käytyä toisenkin kerran. 

Arvio: 8+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti