keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Ravintola Bravuria 14.7.2011


Bravuriassa piipahdimme pikaisesti arki-iltana. Meidät otettiin ovella ystävällisesti vastaan ja samalla selostettiin, kuinka homma tässä ravintolassa toimii. Heti kättelyssä saimme käteemme muovikortit ja ruokalistat. Listalta valitaan ruuat ja tilatut ruuat ja juomat ladataan kortille ja lähtiessä maksetaan lasku kassalla.Valikoimme listalta Pasta Arrabiatan ja Lohicrostinin. Ruuat valmistetaan asiakkaan odottaessa ja katsellessa ruuan valmistumista. Pasta tulikin nopeasti, mutta Lohicrostinia saimme odottaa - pasta oli jo syöty ennen kuin leipä oli valmis. 


Raaka-aineet olivat tuoreita ja raikkaita. Käytössä on listan mukaan luomuoliiviöljyä, nice. Bravuriassa on kiinnitetty huomiota esimerkiksi ravintolassa käytettäviin raaka-aineisiin. Tässä linkki Bravurian Verso-profiiliin: Bravuria. Syömämme pasta oli vähän liian al dente, ihan aavistuksen kauemmin olisi saanut kypsyä. Tomaattikastike pastassa oli hyvää. Lohicrostinissa leipä oli hyvää ja rapeaa. Leivän kanssa oli reilu annos tuoreita pannulla paistettuja tomaatteja ja sitruskastiketta. Kiva annos pikku nälkään. 

Henkilökunta oli ystävällistä ja mukavaa. Palvelu oli iloista ja ystävällistä.Paikan sisustus oli yllättävän viihtyisä. Hyvin voisin täällä piipahtaa uudemmankin kerran, jos kaipaan nopeasti ruokaa. Bravuria

Arvio: 7+
Salomonkatu 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti