lauantai 2. huhtikuuta 2011

Sushibar 1.4.2011

Sushia sushia...
Sushia teki kovasti mieli ja työviikon päättymistä päätimme juhlistaa vierailulla Sushibarissa. Sushibar sijaitsee Uudenmaan ja Annankadun kulmassa, tästä olemme monesti kävelleet ohi, mutta nyt päädyimme sisälle asti.


Sushibarin sisustus oli meidän mieleen. Tyylikästä ja pelkistettyä, kivat kalusteet ja lamput. Tykkäsimme kovasti. Tunnelma Sushibarissa oli rauhallinen ja rento. Musiikki soi sopivalla volyymilla taustalla ja isot ikkunat toivat valoa. 


Alkuun halusimme Lontoon kokemuksemme jälkeen maistaa Edamameja, vihreitä soijapapuja merisuolan kanssa. Tällä kertaa pavut tarjotiin kuumina, hyviä olivat ja kivaa naposteltavaa susheja odotellessa. Sushibarin menu oli monipuolinen, kuvat ja selostukset eri susheista olivat hyviä. Päädyimme seuraavanlaiseen settiin: Makeista valitsimme California Rollsit ja Vegemakit. Nigireistä Mirka valikoi totuttuun tapaan Tamagon (munakas) ja Pauliina Gunfan Makuron (tonnikalaa, avocadoa, kevätsipulia ja kim chi -kastiketta). Juomina oli tällä kertaa vettä ja olutta (Asahia ja Sapporoa a' 5,90 €).
Sushit olivat kauniita ja sopivan kokoisia. Tykkäsimme sushien mausta ja tuoreudesta. Merilevällä rullatut versiot pysyivät koossa, mutta California rollsit ja Tamagit levisivät ikävästi - syöminen oli hankalaa, koska riisi oli irtonaista. Muuten olimme tyytyväisiä Sushibarin susheihin. Fiilis Sushibarissa oli rento. On sellainen paikka, jonne tosiaan voi vaan marssia sisään ja relata. Palvelu oli melko perussuomalaista. Hintalaatusuhteeltaan Sushibar oli ok. Annoksemme oli varsin täyttävä, emmekä olisi mitään lisää enää kaivanneet. Kahdelta ruokailijalta lasku oli yhteensä 45 €, josta ruuan osuus oli 33 €. Mielellämme poikkeamme tänne uudestaankin. Sushibar


Arvio: 8
Uudenmaankatu 15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti