keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Joe's Shanghai 21.3.2011

Jos ihmettelette, miten voimme olla kahdessa paikassa yhtä aikaa, emme olekaan. Pauliina jäi päivystämään Helsingin sceneä ja minä siirryin tänne meren taakse. Maanantaina halusimme kokeilla kiinalaista lounaaksi. Hotellimme oli lähellä Chinatownia, joten tätä ei oikein voinut missatakaan.


Joe's Shanghai sijaitsee pienellä valloittavalla sivukadulla. Ravintola on suosittu, mutta lounaalle ei ainakaan tarvinnut jonottaa. Mukavaa vaihtelua. Sisustukseltaan paikka on aika peruskiinalainen, ei mitään erityistä. Meidät ohjattiin kahdeksan hengen pyöreään pöytään, joten saimme lounasseuraa, tämä oli ihan mukavaa! Palvelu oli nopeaa, jopa hiukan hätäistä. Pöytään tuotiin aluksi kannullinen teetä.


Alkuun tilasimme soup dumplingseja, joista ravintola on kuuluisa. Nämä ovat pieniä taikinanyyttejä, joiden sisällä on kuumaa keittoa ja pieni porsaanlihapulla. Dumplingit tulevat pöytään bambukorissa ja yhdessä korissa on noin 8 dumplingsiä. Yksi kori (4,65-6,65$) on sopiva määrä alkuruuaksi kahdelle. Ja nämä pienet pallerot ovat todella hyviä! Voimme suositella, herkullista. Varoitus; keitto dumplingien sisällä on todella kuumaa, joten kannattaa olla varovainen. Lisäksi tilasimme naudanlihaa vihreillä paprikoilla, 12.35$. Liha oli ihanan mureaa. Ruokajuomana toimi olut. Tämä on ehdottomasti paras kiinalainen, jossa olemme käyneet. Joeshanghairestaurants
Ainiin, ravintoloita on ympäri Manhattania.


Tunnelma            7
Palvelu                7
Ruoka                  9
Hintalaatusuhde  9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti