maanantai 21. maaliskuuta 2011

Cafe Habana New York 19.3.2011

Seuraavana päivänä uusi yritys Cafe Habanaan. Ja tällä kertaa onnisti. Jono oli huomattavasti lyhyempi ja pääsimme sisään noin 45 minuutin jonotuksen jälkeen. Cafe Habana on siis kuubalainen ravintola/kahvila New Yorkissa, joka sinänsä on jo kummallinen yhdistelmä. Ravintolan ulkopuolella oli useampikin ihminen ihastelemassa sikari-ostoksiaan. Tämä sattuma saa tietysti miettimään olivatko nämä juuri niitä kuuluisia kuubalaisia sikareita...


Anyway. Olimme siis täällä lounaalla. Valitsimme listalta grillattua maissia (2kpl per annos). Maissi on maustettu chilillä ja kuorrutettu juustolla, mukana tulee limeä. Parhaat maissit ikinä! Lisäksi valitsimme kovakuorisia tacoja, joissa oli sisällä chorizomakkaraa, perunaa ja salaattia. Lisukkeena salsaa. Nam!


Cafe Habana on tiivistunnelmainen pieni kahvila. Palvelu on nopeaa ja perussettiä. Kaikki toimi hyvin. Ruoka oli maittavaa ja tuoretta. Cafe Habanasta saa aamiaista/brunssia/lounasta/illallista. Cafe con leche on ihanan pehmeää! Jos ei jaksa jonottaa, voi valita myös take away tiskin ja ottaa kauniina päivänä eväät mukaan ja nauttia ulkona! Cafehabana


Tunnelma          8
Palvelu              8
Ruoka                9
Hintalaatusuhde 9

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea teidän New York ravintoloiden arvosteluja. Itse olen menossa huhti-toukokuun vaihteessa ja ajattelin testaa http://thespottedpig.com/. Jos ehditte siellä käymään, olisi kiva kuulla mielipide :) Edellisellä Nycin käynnillä jäi mieleen kiva mesta Brooklynissa http://www.brooklynsurfbar.com/, maukas ruoka, hauskat drinksut ja hyvä palvelu. Suosittelen :)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kommentista. Otetaan harkintaan toi spotted pig ja ehdottomasti perjantain brooklinin reissulla tsekataan toi surf bar!!!

    VastaaPoista