sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Aamiainen Krullassa 25.2.2011

Arkivapaa oli loistohetki käyttää CityShopparin kaksi aamiaista yhden hinnalla -tarjous Krullassa. Tosin tämä vaati aikaista aamuheräämistä, mutta mitäpä sitä ei ihminen ruuan eteen tekisi. Krulla on Kampissa sijaitseva Wieniläinen kahvila. Aamiaista Krullassa tarjotaan arkisin klo 7.00-10.30. Hintaa aamiaisella on 11,80 € ja tosiaan Cityshopparin tarjouksella aamiainen maksoi tämän kahdelta henkilöltä. Viikonloppuisin Krullassa tarjoillaan brunssia. 

Saapuessamme Krullaan noin yhdeksän maissa kahvilassa oli onneksemme yksi pöytä vapaana, joten emme joutuneet odottelemaan yhtään. Ystävällinen tarjoilija toivotti meidät tervetulleeksi ja kertoi, että syötäviä saa hakea omaan tahtiin, mutta kahvi tarjoillaan pöytään. Kahvi olikin oikein hyvää! Mutkattomampaa olisi ollut, jos pöydässä olisi ollut oma kahvipannu, mutta kahvia tarjoiltiin pyydettäessä kiitettävän monta kertaa pöytäämme aamiaisen aikana. 

Krullan aamiaisen leipävalikoima ei ollut päätä huimaavan laaja tai persoonallinen: reissumiestä, paahtoleipää, patonkia ja hapankorppua (nam!) osui silmiimme. Lisäksi oli karjalanpiirakoita ja superhyviä croissantteja. Croissanttien kanssa oli monenlaista hilloa. Juustoja oli montaa eri laatua, joista muutamaa maistelin. Kylmässä pöydässä oli monenlaista syötävää, kuten: oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, lohta, sillejä, raejuustoa, salaattia, kurkkua ja tomaatteja. Runsaasti oli syötävää.

Lämpimän pöydän tarjottaviin emme juuri tutustuneet, mutta tarjolla näytti olevan englantilaistyylistä aamiaista. Paistettu kananmuna pannun kuumana oli ihana ja maistui hyvin. Jogurtin kanssa oli valittavana mm. muroja tai mysliä. Lisäksi oli ainakin pähkinöitä ja banaanilastuja. Tyytyväisin mielin nautimme raikasta hedelmäsalaattia. Kahvin lisäksi aamiaisen juomatarjoilu sisälsi montaa erilaista mehua, eri teelajeja ja vettä. 

Krullan aamiainen oli melko monipuolinen kokonaisuus. Leipävalikoima oli varsin tavallinen ja makeita jälkkäreitä emme huomanneet. Mieleen jäi hyvä kahvi ja maistuvat croissantit hilloineen. Tykkäsimme Krullan valkeista pöytäliinoista, rennosta tunnelmasta ja letkeästä menosta. Palvelu Krullassa oli sujuvaa ja ystävällistä. Hinnaltaan Krullan aamiainen oli normaalihintaisenakin varsin kohtuullinen. Krulla

Arvio: 8,5

Krulla
Lönnrotinkatu 13

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti