keskiviikko 1. joulukuuta 2010

BISTRO HELSINKI 15 23.6.2010

Helsinki Bistro on loistava lounaspaikka! Tämä tuli tänään todettua taas kerran. Erittäin hyvää ruokaa edulliseen hintaan. Päivän lounas maksaa 10 euroa sisältäen alkusalaatin ja leivän, pääruuan ja kahvin. Jälkiruoka maksaa 6 euroa ja lounasviini 3 euroa (10 cl). Loistava idis tuo lounasviini.

Salaatti on sekoitus erilaisia vihreitä salaatteja. Raikas ja maistuva. Salaatin kanssa tarjoillaan leipää ja salaatinkastikkeena toimivat oliiviöljy ja balsamico. Simppeliä, tuoretta ja ennen kaikkea hyvää.

Pääruokana oli tänään tarjolla seuraavat vaihtoehdot:

Katkarapurisotto, kurkkua ja rakuunaa
Salaattia, grillattua tonnikalaa ja pippuri-creme fraiché
Mausteinen härkäragu, tomaatti-basilikasalaattia ja vuohenjuustoperunapyree

Valintamme kohdistui katkarapurisottoon ja grillattuun tonnikalaan. Molemmat annokset olivat erittäin hyviä. Katkarapurisotto oli koostumukseltaan sopivan notkeaa ja pehmeää ja maut voimakkaita, mutta muodostivat maistuvan kokonaisuuden. Tonnikala oli juuri sopivaksi grillattu, kypsyydeltään täydellistä. Tonnikalan kanssa tarjottu salaatti oli raikasta ja tuoretta. Kurkut olivat kuorittu, mikä oli kiva pieni juttu. Samoin kuin se, että punasipuli oli karamellisoitu - ihanan pehmeitä ja makeita.


Tonnikalasalaatti


Katkarapurisotto

Tästä ei lounas parane - paitsi onnistuneella jälkiruualla. Söimme vaniljapannacottat mansikkaliemessä kera muutaman tuoreen mansikan. Ah, miten hyvää!

Vaniljapannacotta

Bistron Helsinki 15 lounas on todellakin käymisen arvoinen ja enemmänkin :).

Palvelu ****+
Tunnelma ****
Ruoka *****

Korkeavuorenkatu 4B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti