lauantai 3. helmikuuta 2018

Suomi100 ja Kämpin sviitti!

Suomi100 -vuotta juhliin sopi paremmin kuin hyvin miniloma Helsingissä Hotelli Kämpissä ja huoneeksi Kämpin Junior-sviitti. Tämäkin tarjous bongattiin jo kesällä Kämp Collection -hotellien juhlatarjouksista. Sviitti kustansi siis 100 € yöltä. Junior-sviitit ovat kooltaan 40-58 neliötä ja sijaitsevat hotellin 8. kerroksessa, josta on hienot näkymät Espan puistoon. Oli ihanaa herätä juuri täältä Suomen 100-vuotissynttäreinä!Kämppiin astelimme sisään iltapäivällä viiden maissa. Kämpissä kiinnitimme huomiota erityisesti hotellin henkilökunnan palveluun. Palvelu oli kaikkinensa  hyvää ja erityisen ystävällistä hotellin Executive Loungessa. Sviittimme ei kooltaan ollut kovin iso, mutta viihtyisä ja sisustettu kivan tummilla sävyillä.
Olimme juhlimassa hieman etukäteen ystäväni tulevia synttäreitä ja hotellissa juhlapäivä oli huomioitu todella ystävällisesti. Lahja oli tosin osoitettu minulle ja olikin hieno tunne ottaa vastaan lahja Rouva Rantavuorena, eikö kuulostakin aika arvovaltaiselta? Anyway, nautimme ihanat suklaakonvehdit kuohuvan kera ja oli todella kaunis ele hotellin henkilökunnalta. 


Illan juhlaskumppakin oli kuin tehty hotellin sisustukseen. 

Heti hotelliin saavuttuamme ehdimme piipahtaa  Upper Loungessa, jonne sai tuoda myös yhden avecin. Kutsuin mukaan veljeni nauttimaan Suomi100 -juhlan kunniaksi kuohuvaa ja loungen herkullisia suolaisia ja makeita herkkuja. Loungessa palvelu oli erinomaista ja tarjottavat oikein herkullisia. Upper Lounge kuuluu sviittivierailun hintaan ja olikin yksi vierailumme kohokohdista.   Ennen illalliselle lähtöä kävimme nauttimassa Kämpin Spasta, jossa saunoimme hetken aikaa. Kämp sijaitsee loistoetäisyydellä myös Allas Sea Poolista, joka on ihana paikka. Jos ihan ytimessä yöpyy, suosittelemme lämpimästi myös Altaalla käyntiä. Varsinkin jos tykkää uimisesta, koska Kämpin Spassa ei uima-allasta ole.  

Spassa vierailun jälkeen lähdimme ihailemaan kaunista kaupungia ja illastamaan Via Tribunaliin. Meidän vierailusta hehkutetussa pizzapaikassa, voit lukea tästä. Ilta sujui leppoisissa tunnelmissa ja saimme hyvät yöunet nukuttua sviitin muhkeassa sängyssä.

Suomi100 -aamiaisen nauttiminen jää varmasti mieliin. On tuleville sukupolville kerrottavaa ja fiilisteltävää. Kämpin aamiaisella oli monessa kohtaa huomioitu Suomen synttärijuhlat! Suomen lippuja Suomi-teemaa näkyi useammassa aamiaisen tarjottavassa. Aamiaisen aloitin herkullisella puurolla ja kahvilla.

 Kämpin granolaakin oli maistettava, olikin tosi hyvää. Leipiä, karjalanpiirakoita ja croissantteja oli runsaasti tarjolla. Leipien kanssa maistuivat leikkeleet ja tuoreet vihannekset. Ruisleipä on minusta täydellinen pari kylmäsavulohelle ja katkaravuille kastikkeen kanssa. 


Keittiöstä tilasimme puoliksi yhden munakkaan. Syötävää oli niin runsaasti, että jaettu munakas riitti paremmin kuin hyvin. Ripaus suolaa ja pippuria, niin maku oli kohdallaan. 


Juustot toimivat tälläkin aamiaisella hyvänä siirtymänä suolaisista syötävistä makeisiin herkkuihin. 

Ja sitten ne makeat herkut, joita oli tarjolla useita. Sinisiä ja valkoisia macaronseja maistoimme jo Upper Loungessa, mutta oli ihana yllätys, että myös aamiaisella niitä oli tarjolla! Tuoreet hedelmät edustivat jälkiruokatarjoilun kevyempää osastoa. Minä tykkäsin Kämpin aamiaisesta. Saavuimme aamiaiselle ajoissa ennen kovinta ruuhkaa, joka teki meidän aamiaisesta onnistuneen kokemuksen. Kuten kuvista näette, pöydässä oli paljon astioita, joten oli tärkeää, että palvelu pelasi.  Aamiaiselta lähtiessämme porukkaa oli todella paljon, niin salissa kuin jonottamassakin. 
Aamiaisen jälkeen kävimme kävelemässä ja fiilistelemässä raikkaassa ulkoilmassa 100-vuotiasta Suomea!

Taas kerran vietimme rentouttavan ja virkistävän miniloman Helsingissä. Olimme sviittiyöhön Kämpissä oikein tyytyväisiä. Tarjoushinta oli todella edullinen ja oli kiva vihdoinkin päästä kokemaan Kämpin tunnelmaa! 


1 kommentti: