perjantai 7. huhtikuuta 2017

Aamiaisella Haaparannassa, Kaupunginhotellissa

Hiihtolomalla hiihdettiin tänä vuonna pohjoisen maisemissa. Oli ihana lomaviikko Ylläksellä, josta ehdimme myös piipahtaa Levillä ja Levin Igluilla

Tällä kertaa ajoitimme paluumatkan niin, että aamiaiselle tähdättiin Haaparantaan. Minua kiinnosti käydä ruokakaupassa tutkimassa naapurimaan tuotteita ja samalla päätimme nauttia aamiaisen Haaparannan Kaupunginhotellissa. 

Aamiaista tarjottiin kaupunginhotellissa klo 10 asti ja se maksoi noin 10 € / hlö. Lapsilta hinta taisi olla noin puolet tästä. Kuumin aamiaisaika oli saapuessamme jo ohi, joten saimme todella rauhallisen aamiaishetken viehättävässä aamiaissalissa. 


Aamiaispöydässä oli tarjolla muun muassa useita lajia leipää, leikkeleitä, vihanneksia, kananmunia, lohta, hedelmiä ja makeana herkkuna lettuja, hilloa ja pikkuleipiä. 
Hotellin leivät olivat hyvänmakuisia. Leivän päälle löysin leikkeleitä, juustoa ja kurkkuja. Minun aamiaiseen kuuluu ehdottomasti aamiaiskulho, joka rakennetaan milloin jugurtista, hedelmistä, myslistä, puurosta, smoothiesta tai marjoista. Haaparannan Kaupunginhotellissa aamiaiskulhoon tuli kahta erilaista jugurttia, mysliä ja hedelmiä. Hyvää oli!Jugurtin ja leipien lisäksi Kaupunginhotellin aamiaisella nautin hyvää kahvia monta kuppia sekä tuoremehua. Pöydän tarjottavista lautaselle löysin myös herkullista munakokkelia ja lohta. Näistä tykkäsin kovasti. Letut kera hillon ja muut herkut maistuivat runsaan aamiaisen päätteeksi. 
Haaparannan Kaupunginhotellin aamiainen oli meille oikeen oivallinen pysähdyspaikka. Ajomatkaa katkaisi mukavasti kunnon pysähdys ja Kaupunginhotellissa sai edulliseen hintaan hyvän ja monipuolisen aamiaisen. Henkilökunta oli ystävällistä ja huomaavaista - ja palvelu sujui myös suomeksi. Kaikkinensa hyvä kokonaisuus. Suosittelen lämpimästi pohjoisen matkaajille poikkeamaan aamiaisella Haaparannassa ja Kaupunginhotellissa. On pysähtymisen arvoinen paikka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti