keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Kaupunkilomalla Helsingissä- tyylikäs Lilla Roberts

Juhlimme blogin seitsemän (!!!) vuotista taivalta Helsinki-viikonlopun merkeissä. Olimme bonganneet jo aikaisemmin Kämp Collection Hotels -keskiviikkotarjoukset ja saimme napattua itsellemme superhyvän tarjouksen Lilla Robertsiin. Hotelli Lilla Roberts sijaitsee nimensä mukaisesti Pienellä Roobertinkadulla, josta kävelee Helsingin ydinkeskustaan kymmenisen minuuttia. Helsingin minilomista löytyy blogista useampi juttu, esimerkiksi Hotel HavenKlaus KHotelli TorniRadisson Blu Royal ja Scandic Paasi


Hotellin aulatilat olivat aivan ihastuttavat! Suurista ikkunoista tulvi valoa ja erilaiset sohvaryhmät oikein kutsuivat luokseen. Hotellin aulatilaan oli todella panostettu ja tunnelma kodikas, mutta myös arvokas. 




Aulasta löytyi taidetta ja monenlaisia yksityiskohtia, joita ihastella. Suuret huonekasvit toivat tilaan mukavaa kodikkuutta. Tilan suunnittelussa oli todella onnistuttu ja saatu luotua viihtyisä oleskelupaikka. 


Mikä olisi ihanampaa kuin istahtaa takkatulen ääreen shoppailukierroksen jälkeen ja nauttia kuppi lämmikettä?




Olimme varanneet Lux-huoneen, johon ihastuimme ensi näkemältä. Huoneen korkeat ikkunat toivat huoneeseen upean arvokkaan tunnelman. Lux-luokan huoneessa on mukavasti tilaa ja arvostimme myös huoneesta löytyvää kahvinkeitintä. 



Mitä vanhemmiksi tullaan, sitä enemmän arvostetaan hyviä yöunia ;) Huoneen sänky oli todella mukava ja vuodevaatteet tuntuivat ylellisiltä. Huone oli myös hiljainen, joten hyvät unet oli taattu!





Kylpyhuoneessa oli ylellisiä Neal's Yard Remedies luonnonkosmetiikkatuotteita, joissa tuoksuivat ihanat orgaaniset eteeriset öljyt. Näitä luonnonkosmetiikka tuotteita myy ainakin Jolie's nettikauppa. 


Lilla Robertsin aamiainen tarjoillaan ravintola Krog Roban salissa, joka on viihtyisä ja tunnelmallinen. Aamiaisen alkuun teki Tyrnishotti tosiaankin tehtävänsä ja vaikutukset olivat kuvan lupaamat ;).


Tyrnishotti herätti sopivasti ja sen jälkeen olikin aika nauttia ihana aamukahvi. Lilla Robertsin aamiaisella on tarjolla erikoiskahveja sekä suodatinkahvia pöytiintarjoiltuna. Tälläisillä pienillä asioilla on iso merkitys ja on tosi mukavaa, että kahvia ei tarvitse jonotella tai erikseen hakea. 



Aamiaisen tarjottavia oli katettu muutamaan pöytään, joista oli helppo valita mieleisensä aamiaisherkut. Aamiainen toimi hyvin, ruokia oli hyvin koko ajan tarjolla, eikä jonoja syntynyt. Kivan rauhallinen tunnelma!





Leipiä ja leivän päällisiä oli tarjolla useampaa lajia. Löytyi niin tummaa kuin vaaleaa leipää ja päälle leikkeleitä, juustoa, vihanneksia ja kalaa. Meidän suosikiksi nousi rapeakuorinen juureen leivottu vaalea leipä. 





Aamiaisen Kuningatar oli pitkään haudutettu puuro! Puuroihin on Lilla Robertsissa panostettu ja ne veivät myös meidän huomion aamiaisella. Tällä kertaa jäivät leivät ja croissantit sivurooliin. Tykkäsimme perinteisen aamupuuron lisäksi tuorepuurosta, joka oli valmistettu chian siemenistä ja banaanista. Myös omena-inkiväärirahka oli herkullista ja tietysti terveellistä. Lisäksi aamiaispöydässä oli mahtavat ainekset omat aamiaiskulhon rakentamiseen, kuten granolaa, luonnonjugurttia, marjoja ja hedelmiä.  


Lilla Robertsin aamiaisella gluteeniton valikoima oli laaja ja selkeästi omassa osiossa. Pointsit tästä. Täällä oli mm. herkullista mysliä. 



On kiva, että aamiaipöydässä on tarjolla suomalaisia klassikkoherkkuja, kuten karjalanpiirakoita ja munavoita. 



Tuoreet hedelmät olivat hyvin edustettuina. Tässä kulhossa oli valinnanvaraa. 




Aamiaisella oli mukavasti myös makeita herkkuja, kuten ihanan kaunista marjapiirakkaa, fasupaloja, keksejä ja lätkäliigoja. 





Aamiaisella kilistelimme Mesilän hunajasimalla - kohtahan on jo vappu! Oli muuten kiva juoma, hyvä alkoholiton vaihtoehto kuohujuomaksi kevään ja kesän juhliin. 



Me viihdyimme hyvin Lilla Robertsissa. Tykkäsimme hotellin sisustuksesta ja tyylikkäästä, mutta lämpimästä fiiliksestä. Hotellissa on kiinnitetty paljon huomiota yksityiskohtiin ja todella mietitty asiakkaiden viihtyvyyttä. Palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista. Ihan parasta oli loistava sänky, jossa nukuimme paremmin kuin hyvin. Illalla hotelliin palatessamme oli kiva istahtaa hotellin viihtyisään Lilla e. -baariin ja nauttia illan viimeinen drinkki!

10 kommenttia:

  1. Ai että. Mä olen käynyt Lilla Robertsissa vain kerran drinkillä, mutta sen tilan sisustus kyllä jäi vahvasti mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hieno kokonaisuus! Niin huoneet kuin yleiset tilat. Tykättiin kovasti baarin ja ravintolan sisustuksesta.

      Poista
  2. Onpa viihtyisän näköistä! Pistetään korvan taakse seuraavaa kaupunkilomaa silmällä pitäen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meistäkin oli tosi viihtyisä hotelli! Suosittelemme!

      Poista
  3. Lilla Robertsin hotellin puoli ei olekaan vielä tuttu mutta ah - teki vaikutuksen jo tuolla pinkillä sohvallaan ja aamiaisellaan <3

    VastaaPoista
  4. Lilla Robertsin aamiainen on täysi kymppi!

    VastaaPoista
  5. Olen kuullut Lilla Robertsista pelkkää hyvää. Voisikohan aamiaiselle mennä, vaikka ei yöpyisi hotellissa? Vaikka mikä toisaalta estää viettämästä pientä hotellilomaa kotikaupungissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miniloma kotikaupungissa on aivan hyvä idea - moneen kertaan testattu ja hyväksi havaittu :). Kysyin Lilla Robertsista aamiaisesta ja kertoivat, että arkiaamuisin on aamiaiselle kaikki tervetulleita, silloin voi tehdä pöytävarauksen hotellin aamiaiselle. Viikonloppuisin aamiaistilat on varattu hotellin vieraille. Arkisin aamiaista tarjoillaan klo 6:30-10.00 ja hinta on 24 €.

      Poista