sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Memories Marin putiikki & Cafe Auliksen pop up -kahvila

Mietitkö ensi sunnuntaille kivaa tekemistä? Silloin kannattaa suunnata vaikka päiväkävelylle Tuusulanjärven suuntaan ja kohti Memories Marin PutiikkiaMemories Marin Putiikin yhteydessä on vielä ensi sunnuntaina Ainolan kahvilan Cafe Auliksen pop up -kahvila. Visiitti tänne kannattaa!Memories Marin Putiikki sijaitsee Tuusulan Rantatiellä. Lähistöllä on useita kulttuurikohteita, joten sijainti on mitä parhain. Itse kauppa on tunnelmallinen sisustuspuoti vanhassa navetassa. 


Putiikkiin sisään astuessa tuli jo jouluinen tunnelma. Memories Marin Putiikissa on ihania tavaroita omaan kotiin tai lahjaksi. Jos joululahjoja on vielä pohdinnan alla, poikkea Memories -putiikkiin. Täällä on kaikkea ihanaa, uutta ja vanhaa. Viivyimme putiikissa hyvän tovin. Oli ihanaa katsella kauniita tavaroita! 

Marin Putiikissa vierailun jälkeen poikkesimme Ainolan kahvilan Cafe Auliksen Pop-Uppiin, joka sijaitsee samassa pihapiirissä. Pop Up -kahvila järjestetään vielä kerran eli 18.12. klo 12-16. 
Me nautimme kahvilassa kehut keränneen porkkanakakun palan ja korvapuustin kera kuuman glögin. Kahvilan valikoimiin kuului myös joulutorttuja, taatelikakkua, suolaisia piirakoita, lohileipiä, kahvia, mehua ja teetä. Me kävimme kahvittelemassa marraskuun lopussa. Oli kiva reissu! Marin Putiikissa ja Cafe Auliksen kahvilassa vierailusta tuli aivan jouluinen fiilis. Suosittelemme lämpimästi! 


12 kommenttia: