tiistai 15. marraskuuta 2016

Allas Sea Pool - a marine spa in the heart of Helsinki!

So it's getting dark here in Finland. We figured out a perfect new winter hobby to beat the growing darkness and cold - Ice Swimming!

Our first destination was Allas Sea Pool - a marine spa in a top location in the heart of Helsinki! In the sea pool the water temperature is the same as in the sea, this time it was +1,5 celsius. There is also a heated pool where the temperature is a pleasent +27 celsius. And of course there is also a finnish sauna to relax in. The cost is 9 €.

We loved the place! What a great experience! The surroudings could not get any better. If you are visiting Helsinki this is one place not to miss!

Kesällä jo mietimme tulevaa syksyä, talvea, pimeyttä, ehkä hiljalleen hiipivää väsymystä JA kuinka selättäisimme tämän kaiken. Kun vaihtoehtona ei ollut talven viettäminen auringossa lämpimässä niin piti kehitellä jotain muuta. Keksimme siis itsellemme uuden talviharrastuksen; avantouinnin! 

Ensimmäinen uintikohteemme oli Allas Sea Pool -merikylpylä, joka on aivan mieletön paikka! Allas Sea Pool on auki aamusta iltaan. Fiiliksen mukaan voi uida lämminvesialtaassa, jossa on asteita 27. Lämpimässä altaassa on ihana polskia ja ihailla upeita maisemia. Harvemmin on mahdollisuus uida näin hienoilla mestoilla. Jos rohkeutta riittää, merikylpylässä on myös kylmävesiallas, jonka lämpötila on 1,5 °C. Oli kuulkaas virkistävä ja energisoiva fiilis täällä piipahtamisen jälkeen. Allas Sea Pool -merikylpylässä on saunat miehille ja naisille sekä sekasauna. Sauna- ja suihkutilat ovat siistit ja toimivat. Uintikerta maksaa 9 €, meidän mielestämme oli hyvä hinta tästä kokemuksesta. Saunomisen ja uinnin jälkeen voi piipahtaa kahvilan puolella vaikka kuumalla glögillä. 

Tästä lähti kuulkaas talven selättäminen. Suosittelemme lämpimästi vierailua Allas Sea Pooliin. Jos kylmävesiallas ei houkuta, on lämminvesialtaassa uiminen mahtava kokemus. Tänne veisimme ehdottomasti turistit tutustumaan!   
 


12 kommenttia:

 1. Työkaveri oli käynyt täällä myös ja kehui kokemusta varsinkin juuri maisemien puolesta. Hän myös kehui sitä ettei uintikertaa varten tarvinnut varata aikaa vaan kävellä vain sisään. Minuakin tämä houkuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimiva paikka kaikkinensa. Jos jengiä on paljon, voi pukutilat käydä ahtaiksi. Meillä oli aika paljon kamaa messissä, kun mentiin suoraan töistä ja uinnin jälkeen suunnattiin vielä teatteriin - ei meinannut pienehköihin kaappeihin kaikki kamat sopia. Fiilis uinnin jälkeen oli mahtava. Täällä on kivaa, kun pääsee sekä kylmään että lämpimään altaaseen.

   Poista
 2. Tuo on kyllä niin mahtavalla paikalla. Pakko kokeilla jossain kohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka on mahtava! Suosittelemme lämpimästi. Fiilis on mahtava uida siinä keskellä kaupunkia. Meilläkin on jo seuraava reissu suunnitteilla! :)

   Poista
 3. Ai että, voisin kyllä pulahtaa noissa maisemissa siihen lämminvesialtaaseen. Kylmään veteen en suostuisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimään veteen oli ihana pulahtaa ja uida Helsingin taivaan alla :).

   Poista
 4. Tänne olisi ihana mennä käymään :) Enpä ole käynyt, vaikka täällä pääkaupunkiseudulla asustelen. Joskus pitäisi ottaa oikein kotiseutumatkailua varten oma lomapäivänsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiseutumatkailu on ihanaa! Me ollaan vietetty monta yhden yön minilomaa Helsingissä, kannattaa kokeilla!

   Poista
 5. Äh - tämäkin on jäänyt aikataulujen jalkoihin. Muutaman kerran tullut oikein kutsukin mutta silti en ole ehtinyt. Hauska kokemus - tuonne veisi mielellään ulkomaanvieraitakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkomaanvieraille olisi huippupaikka tutustua. Me yritetään ehtiä vielä uimaan ennen kuin Allas menee lisärakentamisen ajaksi kiinni.

   Poista
 6. Allas sea pool on kyllä mahtava lisä Helsingin nähtävyyksiin. Olen mielenkiinnolla paikkaa katsonut sivulta, mutta asiakkaaksi asti en ole päässyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelemme lämpimästi! Oli ihana kokemus, pitää pian päästä uudestaan.

   Poista