Hymy Raw Food Cafe sopi paremmin kuin hyvin päättyneen työviikon kakkukahveille ja Kombuchalle (teestä valmistettu terveellinen juoma). Hymyn sisäpihan terassilla oli mukavan vilpoisa istuskella ja nauttia kauniista ympäristöstä.
Hymy Raw Food Cafen käyttämät raaka-aineet ovat luomua tai puhtaita kotimaisia luonnontuotteita. Kahvilan asiakkaita hemmotellaan terveellisillä herkuilla ja laadukkailla kahveilla.
Meidän perjantain valinnat osuivat pähkinättömään suklaakakkuun ja vadelmaiseen vaaleaan kakkuun. Minä tykkäsin kovasti molemmista kakuista. Maukkaita ja raikkaita, suussa sulavia herkkuja. Raakakakut ovat tuhtia kamaa, joten pienempikin pala riittäisi. Mutta tokihan tätä herkkua syö mielellään useammankin lusikallisen. Kauniit kukkaset kruunasivat upeat kakut!
Viimeisen vuoden aikana olen enemmän innostunut raakasuklaista, -kakuista ja muista terveellisistä herkuista. Raakaherkkujen värkkäämisestä olen innostunut myös kotikeittiössä ja kaikenlaista olen kokeillut silloin tällöin vaihtelevalla menestyksellä ;). Sain ihanan Raakaleipurin parhaat kakut -kirjan työkavereilta lahjaksi. Tästä kauniista kirjasta olen kokeillut suussa sulavaa Balilaista suklaakakkua.
Tämä kakku oli helppo valmistaa ja maku oli ihana. Reseptin löydät vaikka tästä: Balilainen suklaakakku. Suklaakakku oli aloittelevalla osa-aikahörhölle vaikeustasoltaan just sopiva ja kakun raaka-aineetkin oli helposti hommattavissa.
Vink, vink: Ruohonjuuri-kaupassa on syyskuun tarjouksessa Goodion suklaat, jes! :)
Hymy Raw Food Cafe
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti