tiistai 2. kesäkuuta 2015

Upea Creative Kitchen!

Pääsin tutustumaan Creative Kitcheniin ravintola Olon Kabinetissa Nespresson kutsumana. Eli ihan paras tiistai-ilta!Helenankatu 2


Käykää ihmeessä kurkkaamassa noita nettisivuja, konsepti on tosi hauska! Täällä voi siis järjestää aivan huikeat omat bileet!

Tämän illallisen juju oli siinä, että annoksissa oli käytetty Nespresson kahveja korostamassa annosten makuja. Ja voin sanoa, että siinä onnistuttiin täydellisesti!
Viinit oli loistavasti valittu ja täydensivät annoksia oivallisesti!


Hapokas ja oiva pari lohelle


Pekka Terävän annokset ovat kuin taideteoksia!


Larochen viineihin olemme tänä vuonna tutustuneet oikein olan takaa. Larochen viinitalon Domaine Larorhe Chablis 1 er Cru Les Vaudevey on valittu vuoden valkoviiniksi Viini-lehden kovatasoisen raadin toimesta. Tämä viini toimi erittäin hyvin lihan kanssa. Ihanan tasapainoinen viini!
 '
Pekka viimeistelee possuannosta.


Tämä annos oli niiiiiin herkullinen!
Possun kaverina nautimme kevyttä punaviiniä.
 
Jälkkäriviinit vie mun sydämen kerta toisensa jälkeen, taas yksi helmi lisää!Olossa ja Emossa taidetaan jälkiruoat! Aivan loistavaa!


Illallisen lopuksi nautimme Nespresson kahveja Riedelin suunnittelemista espresso-laseista. Kapeampi lasi on tarkoitettu voimakkaammille kahvilaaduille ja pyöreämpi miedommille. Nämä on niin pakko saada! 

Nespresson kapseleista muuten vielä sen verran, että ne on tehty alumiinista ja ne kannattaa kierrättää metallikierrätyksessä!

Voi mikä ihana ilta! Loistavia makuja ja hyvää seuraa, mitäpä muuta sitä ihminen tarvitsee...

2 kommenttia:

  1. Hih, samoja herkkuja ollaan maisteltu mutta eri päivinä :) siis ihanaa ruokaa, viiniä, kahvia ja paikka!

    VastaaPoista