keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Frescabar!

Ravintola Emon viinibaari muuntautui muutama viikko sitten aurinkoiseksi cocktailbaariksi. Frescabar vie asiakkaat karibialaisiin tunnelmiin - täällä ollaan melkein palmun alla!

                                   
Frescabarin juoma- ja ruokamenu ovat saaneet inspiraationsa karibialaisesta keittiöstä ja espanjalaisesta baariruokailukulttuurista. Lämmin ja rento sisustus, ja toki aallot ja palmu houkuttelevat viihtymään ja nauttimaan parit cocktailit. 

Minä ehdin piipahtamaan Frescabarin avajaisissa tutustumassa uuden baarin fiilikseen ja antimiin. Viehättävän rommibaarin avajaisissa maistetut drinkit olivat hyviä. Cocktailit valmistetaan tuorepuristettuihin hedelmä- ja kasvismehuihin. Cocktailmenulta löytyy aluksi kuusi drinkkivaihtoehtoa, joita saa myös vähäalkoholisina ja alkoholittomina versioina, eri hyvä juttu. 


Frescabarin ruoka oli yksinkertaisesti hyvää. Kaikki maistamani annokset olivat maukkaita ja kooltaan mukavan kokoista pientä syötävää.


Frescabar olikin juuri oiva mesta poiketa yksille hilpeän illallisen jälkeen pari viikkoa avajaisten jälkeen.


Karibialainen tunnelma tuntui hyvälle viimaisen kävelymatkan jälkeen. Ja maistui meille tämä raikas drinkkikin!


Ihana oli viivähtää hetki Frescabarin kesäisissä ja rennoissa fiiliksissä ja nauttia illallisen kakkosjälkkäri huippukivassa seurassa.

Frescabar


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti